Nog thuis – diary 172

Nog thuis – diary 172

20 juli 2021 0 Door Marìs

Nog thuis – diary 172. Deze week was ik nog half ziek thuis van mijn werk, dat was de tweede week thuis. Ik deed het vooral nog rustig aan en sliep steeds lekker uit.

Nog thuis - diary 172

Nog thuis – diary 172

Ik deel met jullie mijn photodiary; Nog thuis – diary 172. Want ik was nog ziek thuis van mijn werk bij de post. Het handige van bloggen is dat je vaak tussendoor wel een keer een klein momentje hebt waarin je je wat beter voelt en dus wat kan posten. Of iets anders op de laptop kunt doen. Daar hoef je je bed niet voor uit te komen!

Leestip: Mijn plannen vanaf mei 2022!

Dinsdag 13 juli

Vandaag zat ik eens rond te kijken voor Texel. Al lang lijkt het mij erg leuk om daar eens heen te gaan. Ik ben er ooit geweest toen ik nog zo klein was, dat ik daar geen herinneringen aan heb. Dus er zijn nu plannen gemaakt voor volgend jaar. Nog niks concreets qua periode, dat wordt gewoon kijken wat het goedkoopste is.

Woensdag 14 juli

Nog thuis - diary 172

Ik installeerde eindelijk mijn blog op mijn domein. Zo is er in elk geval alvast iets te zien en stukje bij beetje ga ik ook alle instellingen alvast zetten hoe ik ze wil hebben. Ik word er ook oprecht blij van om het resultaat tot nu toe te zien.

Donderdag 15 juli

Nog thuis - diary 172

Vandaag at ik eindelijk weer eens een redelijk normaal portie. Zo fijn! Daarvoor had ik steeds zo weinig trek, dat ik heel weinig at. Ook maakte ik het laatste stukje komkommer op.

Omdat ik inmiddels verder zonder klachten was, maakte ik een afspraak bij de kapper. Ik had geluk en kon nog nét terecht voor zijn vakantie. En wel meteen de volgende dag.

Vrijdag 16 juli

Nog thuis - diary 172

Aan de andere kant van de stoel lag ook nog haar, er was weer flink wat af, lekker voor de warme dagen die er deze week aan komen!

Zondag 18 juli

Ik zocht mijn oude polymeren op, althans het restant ervan, en zette ze in het water. Het resultaat daarvan zien jullie in de volgende photodiary, want ze moeten 8 uur in het water staan.

Ook maakte ik een lijst met instanties of accounts waar ik mijn achternaam moet wijzigen. Dan kan ik makkelijk alles afvinken. Daarnaast schreef ik ook een briefje met dingen die mijn teamcoach voor mij mag gaan regelen (zoals die ene dag minder werken per week, maar natuurlijk ook mijn nieuwe achternaam in het systeem zetten).

Leestip: Waarom wil ik zo graag een halfjaar weg?!

Werk jij ook een ‘lijstje’ met dingen af om te doen als je niet hoeft te werken? Ik had geen letterlijk lijstje, maar wel wat dingen in mijn hoofd die ik nog moest doen.