Notaris – diary 242

Notaris – diary 242

9 december 2022 0 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; Notaris – diary 242. Want ik was deze week bij de notaris voor wat informatie over meerdere onderwerpen, waaronder een testament. Ook kon ik eindelijk beginnen met het openen van mijn adventskalender. En in het weekend had ik een heel leuk evenement van mijn zanggroep.

Notaris - diary 242

Notaris – diary 242

In mijn photodiary Notaris – diary 242 lezen jullie wanneer ik bij de notaris was en wat ik daar cadeau kreeg. Ook zien jullie wat er de eerste dagen in mijn adventskalender zat. Daarnaast vertel ik ook wat meer over een evenement van mijn zanggroep waar ik geweest ben.

Leestip: Extra geld verdienen met Euroclix!

Dinsdag 29 november

Notaris - diary 242

Vandaag was ik bij de notaris, voor wat informatie over diverse onderwerpen. Ook hebben we gesproken over een testament en welke gegevens er nodig zijn als ik iets of iemand in mijn testament wil zetten. Omdat ik die gegevens pas deels compleet heb als ik weer op Gran Canaria geweest ben, kan ik nu alleen een opzetje maken, maar nog geen definitief testament. Wel ben ik blij dat ik nu weet welke gegevens er nodig zijn. Dan kan ik deze gaan verzamelen.

Ik ben dus weer heel wat wijzer geworden en na afloop mocht ik een smaak chocoladeletter uitkiezen; puur, melk of wit. Super leuk, want er is nog geen cent betaald. Binnenkort ga ik als het goed is weer terug voor het tweede onderwerp. Daarover zal ik meer vertellen in een apart artikel als het rond is.

Donderdag 1 december

Notaris - diary 242

De eerste dag zat er een Kinder-mini in mijn trein.

Notaris - diary 242

In de avond aten we deze broodjes om daarna naar een optreden te gaan die we gaven met onze zanggroep. We hadden heel dankbaar en enthousiast publiek, dat echt genoot van ons optreden. Echt leuk!

Vrijdag 2 december

Notaris - diary 242

Vandaag haalde ik een Kinder-button uit de trein, erg lekker!

Notaris - diary 242

Ook zette ik wat kerstdingen op de salontafel én ik postte de kerstkaarten. Want na Sint ontploft het met kerstkaarten, en doen ze er langer over, dus die drukte wilde ik voor zijn.

Zaterdag 3 december

Notaris - diary 242

Wederom een Kinder-mini vandaag.

Notaris - diary 242

Later op de dag ging ik naar de locatie waar het evenement van onze zanggroep was. Er was een gezellig samenzijn van leden van onze zanggroep die alleen, in duo, trio of kwartet gingen zingen. Zelf was ik aanwezig als publiek en ik heb onwijs van iedereen genoten! Ook hebben we nog gezellig met elkaar gegeten en de liefhebbers keken tussendoor voetbal. De rest zat gewoon met elkaar te kletsen. De sfeer was zó goed en als iemand z’n tekst vergat, begon de groep spontaan de persoon op het podium te helpen, door allemaal te gaan zingen. Zo mooi om mee te maken!

Weer een ander had een rotgevoel over haar optreden, omdat het niet naar haar zin ging, waarop ze later gewoon lekker overnieuw haar optreden deed om vervolgens wél met een glimlach van het podium af te komen. Verder hebben we gehuild door mensen die ons raakten, én gelachen, want er zijn een paar komische talenten in de groep, wat ze verwerkten in hun zangoptreden. Dus ik heb enorm genoten van deze dag!!

Zondag 4 december

Notaris - diary 242

En weer een Kinder-button vandaag!

Notaris - diary 242

Vandaag legde ik ook de nep cadeautjes onder de boom en het staat meteen weer super gezellig! Binnenkort volgen de echte cadeautjes ook.

Leestip: Financiële vrijheid bereiken!

Wat was jouw leukste moment van de afgelopen week?