Oeps & lekkere snacks – diary 46

Oeps & lekkere snacks – diary 46. Deze week at ik weer wat lekkere snacks en er was een oeps-momentje!

Oeps & lekkere snacks - diary 46

Oeps & lekkere snacks – diary 46

Oeps & lekkere snacks – diary 46. Deze week had ik een ‘oeps!’ gevalletje. En ik snackte er lekker op los! Dus kijk weer gezellig mee naar hoe mijn week eruit zag.

Leestip: Verkooptekst schrijven – diary 45

Maandag 11 februari

Oeps & lekkere snacks - diary 46

Ik probeer nu steeds eerst het kraanwater te koken, dan af te laten koelen om dan vervolgens op die manier water te drinken. Scheelt toch weer geld! Dit wilde ik niet gelijk doen omdat mijn darmen eerst tot rust moesten komen. En ik moest checken of het echt door het kraanwater kwam. Dat is inmiddels gelukkig gebeurt, dus tijd voor de volgende stap!

Dinsdag 12 februari

Oeps & lekkere snacks - diary 46

Vandaag deed ik extra rustig aan, lekker even een dagje bijna niks, want ik had al vooruit gewerkt voor mijn blog, dus het kon!

Woensdag 13 februari

Oeps & lekkere snacks - diary 46

Snacken!! En tv kijken! Weer lekker een dagje rustig aan gedaan! Maar terwijl ik zo rustig tv zat te kijken klink er vanuit de gang ineens een énorme klap…

Oeps & lekkere snacks - diary 46

Ik schrok me helemaal kapot! Hartslag schoot meteen omhoog ook. Was mijn sleutelrekje met sleutels van de muur gevallen.

Later op de dag kwam er een verhuizer langs om een prijsopgave te geven. Zo veel heb ik niet te verhuizen vind ik, maar ik kreeg toch een forse prijs te horen… hierover schrijf ik later deze week meer!

Donderdag 14 februari

Oeps & lekkere snacks - diary 46

Ik maakte alvast pannekoeken in de ochtend, want in de middag zou mijn moeder komen en zouden we even rond gaan rijden in een wijk die ook op loopafstand van alles is, maar die ik nog niet zo goed ken. Helaas bleek dat stukje van die wijk waar wij rondliepen nogal armoedig, dus dat viel meteen af! Daar voelde ik me niet prettig.

Oeps & lekkere snacks - diary 46

Mijn moeder had gebak meegenomen omdat het valentijnsdag was. En omdat ze gewoon van taart houdt, haha. Dus toen we terug kwamen hebben we dat lekker zitten eten!

Vrijdag 15 februari

Oeps & lekkere snacks - diary 46

Het was weer tijd voor de vaatwasser. Sommige mensen hebben een hekel aan het in- en uitruimen ervan, maar ik ben er elke keer weer dankbaar voor dat de vaatwasser mij vervelende taken uit handen neemt! Dus ik vind het totaal niet erg! Ik ben nog elke dag zó blij met hem.

Zaterdag 16 februari

Oeps & lekkere snacks - diary 46

En Canarische krant nummer 2! Dit was de tweede krant die ik van mn moeder gekregen had die ze nog had liggen voor me. Dus ik heb weer wat Spaanse artikelen te lezen.

Oeps & lekkere snacks - diary 46

Krak! Ik maakte mijn bril schoon en ineens hoorde ik een krak en was mijn bril scheef. Het ding is nog net geen jaar oud, dus dit hoort niet te gebeuren.

Natuurlijk gebeurde dit precies eind van de middag dus het had geen zin meer om nog naar de winkel te gaan, dat moest tot maandag wachten 🙁

Zondag 17 februari

Oeps & lekkere snacks - diary 46

Stof happen? Het lijkt toch net een schedel van stof zo! Ik stofzuigde het appartement en leegde mijn stofzuiger weer eens! Wat een hoop stof komt daaruit niet normaal!

Oeps & lekkere snacks - diary 46

Daarna trakteerde ik mezelf op wentelteefjes! Want ik was wel toe aan een lekkere lunch!

Hoe was jullie week? Hebben jullie nog wat lekkers gegeten?

One thought on “Oeps & lekkere snacks – diary 46”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *