Offertes – diary 157

Offertes – diary 157

30 maart 2021 2 Door Marìs

Vandaag mijn photodiary; Offertes – diary 157. Want ik vroeg offertes op en er werden ook afspraken voor de week erop gepland, want deze week zat vol.

Offertes - diary 157

Offertes – diary 157

Vandaag in mijn photodiary Offertes – diary 157 vertel ik jullie welke offertes ik al binnen heb. En natuurlijk ook wat ik verder deze week deed. Ook kwam er goed nieuws! Dus was het tijd voor taart en ik ontving bloemen.

Leestip: Goed regelen!

Woensdag 24 maart

Vandaag zochten we mijn moeders nieuwe bril uit. Ze sliep deze week bij mij omdat we zoveel afspraken hadden, wel zo gezellig! Volgende week net zo.

Donderdag 25 maart

Offertes - diary 157

Vandaag ontving ik goed nieuws! Dus ik kreeg bloemen van mijn moeder en ze vroeg welk taartje ze mee zou nemen.

Ik ontving namelijk bericht van Justis dat mijn verzoek tot achternaamwijziging is toegewezen! Nu gaan de 6 weken in waarin er bezwaar gemaakt kan worden tegen de beslissing. En daarna volgt per post het koninklijk besluit, wat het écht definitief maakt. Dus vierden mijn moeder en ik dit samen met een lekker gebakje!

Vrijdag 26 maart

Vandaag kwam er eerst iemand voor zonnepanelen (een uur te vroeg!) en in de middag tuinman nr 1. Van de zonnepanelen kregen we direct de offerte en die van de tuinman kwam in de avond al netjes binnen in de mailbox.

Zaterdag 27 maart

Offertes - diary 157

Vandaag maakte ik allerlei foto’s van boeken die ik review, om alvast concepten klaar te zetten. Ik schreef 2 reviews en plande ze alvast in voor later, want ik moet weer even wat inhalen/ vooruit gaan werken.

Zondag 28 maart

Offertes - diary 157

Vandaag begon ik in een nieuw boek die al klaar lag om te lezen. Ik schreef diverse artikelen voor komende week en plande ze alvast in, want komende week wordt het nog drukker dan deze week. Daarna is het gelukkig weer even klaar met de drukte. Wel fijn om nu van alles te kúnnen doen omdat dingen open zijn (op afspraak). Dat zet tenminste zoden aan de dijk! Na deze week kunnen er dan echt beslissingen genomen worden wat betreft planning. En wat wel nu, en wat moet nog even wachten, en hoe lang moet dat wachten. En wie de klus voor de tuin krijgt.

Leestip: Rente en bedragen afronden!

Krijg jij vaak bloemen?