On hold gezet

14 juli 2019 6 Door Marìs

On hold gezet. Ze hebben ons on hold gezet. Zeer onbeschoft en ik ben ook gigantisch kwaad. Keer op keer werd er beloofd dat de trapkast af zou zijn, dat de keuken klaar zou zijn (zodat de keukenkasten geplaatst konden worden). En dat de deuren overal in zouden zitten (en af zijn). Maar nee.. En nu zijn ze op vakantie…

On hold gezet

On hold gezet. Er zou van alles af gemaakt zijn vóór mijn verhuizing, inmiddels woon ik er nu alweer bijna 3 weken en is er nog niks veranderd. Ik ben on hold gezet.

Leestip: Verhuisd!

In het begin ging het allemaal vrij netjes en voorspoedig. De dakkapel daar werd wel langer over gedaan dan ze gezegd hadden, maar ja. Mijn huis was een tussendoor klus, dus dat accepteer je dan, want anders was mijn huis pas eind dit jaar aan de beurt geweest.

Ook was de afspraak dat alle deuren in huis erin zouden zitten, en dus ook af zouden zijn. Dat de keukenruimte klaar zou zijn (zodat de keuken geplaatst kon worden) en de trapkast zou af zijn. Zodat ik gelijk normaal mijn spullen zou kunnen opruimen. Forget it!! Dit was allemaal niet af voor mijn verhuizing. Terwijl dit wel beloofd was.

Daarna werd er beloofd dat het af zou zijn voor hun vakantie, maar nadat ik verhuisd ben is er maar 1x iemand geweest en dat was om het fornuis aan te sluiten zodat ik zou kunnen koken. Er werd beloofd dat er de zaterdag voor de vakantie nog iemand zou langs komen voor de deuren, maar nee. Niemand gezien. Dat ‘niemand gezien’ is al 3x gebeurt, dus dat ben ik wel echt zat nu. En dat pik ik ook zeker niet meer.

Inmiddels zijn ze doodleuk op vakantie gegaan voor 3 weken, dus zij zitten lekker in de luxe en ik in de shit. Dat ik in een onaf huis zit interesseert ze klaarblijkelijk geen ene reet. Mijn gezondheidsklachten komen in volle hevigheid terug. Mijn hart slaat weer steeds op hol en ik heb constant hoofdpijn. Maar ja, dat zal hun een zorg zijn, zij zijn lekker op vakantie en hebben nergens last van.

Oplossing?

Inmiddels is er héél misschien een lichtpuntje aan de horizon, maar dat vertel ik pas als het zeker is. Voorlopig voor nu eerst heel even gaan rekenen, want met het mini beetje geld dat we nu nog hebben kan er niet veel gedaan worden, maar wellicht kunnen we nét voor elkaar krijgen dat die keuken erin gaat. Dat zou al een hele zorg minder zijn. Ik heb al wat kosten opgevraagd, maar moet nog op 1 punt kosten weten om te zien of ik het voor elkaar ga krijgen, maar dat moet haast wel!

Verder zullen we moeten wachten op het extra geld dat inmiddels onderweg zou moeten zijn. Maar aangezien het nogal stil is aan de kant van de financieel adviseur, baart me dat ook zorgen. Hij zou al eerder voor ons aan de slag gaan voor het extra geld. Alleen toen belandde hij in het ziekenhuis met dubbele longontsteking, dus dat werd uitgesteld. Nu is ons geld dus wel echt op (op de laatste 1000 na). Dus hopelijk gaat het goed met hem en belt hij ons komende week op met goed nieuws! Want dat is hard nodig. Dan kunnen we tenminste weer verder!

Inmiddels heb ik ook iedereen uitgenodigd voor mijn Housewarming. Dan is nog wel niet het hele huis af, maar mensen kunnen wel al een héél groot verschil zien met hoe het huis er eerst uit zag en hoe het er nu uit ziet. En natuurlijk waar ik überhaupt ben komen te wonen. Want ik wil gewoon heel graag aan iedereen mijn nieuwe huis laten zien. Mooie bijkomstigheid is dan dat ik tijdens mijn Housewarming weer extra geld krijg. En laat ik dat nou net héél hard nodig hebben!
En dan zien ze met mijn verjaardag in oktober wel hoe het uiteindelijk geworden is!

Leestip: Extra inkomsten juni 2019!

Heb jij wel eens een (grote) verbouwing aan je huis gedaan waarbij je toch achteraf nog extra geld moest regelen omdat je anders te kort had? Hoe ging dat toen?