Opnieuw volgen

Opnieuw volgen. Gisteren konden jullie lezen dat ik ook geld verdien via Euroclix. Vandaag wil ik jullie even vertellen over mijn social media kanalen. En vraag ik jullie op mij (opnieuw) te volgen.

Opnieuw volgen

Opnieuw volgen

Bij deze wil ik jullie vragen om mij opnieuw te volgen via Bloglovin’ en Facebook. Want beiden moest ik opnieuw aanmaken. Wanneer je mij volgt via Bloglovin’ mis je geen enkel artikel meer van mij (als je de Bloglovin’ site tenminste bezoekt!).

Omdat Bloglovin’ gelinkt is aan je domeinnaam moest ik een nieuwe pagina claimen, namelijk de pagina van mijn nieuwe domeinnaam. Via deze link kun je mij weer volgen op Bloglovin’. Op mijn oude pagina zullen namelijk geen updates meer verschijnen, want op My Atmospheres komt niks meer online.

En wanneer je mijn Facebookpagina liked kun je ook meedoen aan toekomstige winacties. En zo blijf je natuurlijk uiteraard ook op de hoogte van al mijn artikelen, mocht je geen Bloglovin’ hebben, of dat niet handig vinden.

Omdat Facebook mijn oude paginanaam weigerde aan te passen, moest ik een nieuwe pagina aanmaken, dus het zou super zijn als jullie mijn pagina willen liken! Klik hier om naar mijn Facebookpagina te gaan. Klik daar op ‘vind ik leuk’ en niet op volgen! Volgers kan ik namelijk niet goed zien, en voor winacties is het noodzakelijk dat ik kan zien dat je mijn pagina geliked hebt.

Tot slot, als we dan toch bezig zijn, dan kun je mij ook volgen op Instagram en Twitter. Ook hier update ik wanneer ik een nieuw artikel geplaatst heb. Hoe meer social media kanalen je volgt van mij, hoe meer kans je maakt bij winacties!

Bij deze wil ik jullie alvast bedanken voor al het volgen en liken! Ik zie jullie graag terug op mijn social media kanalen en natuurlijk ook op mijn blog! Morgen weer een nieuw artikel online dus stay tuned!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *