Oud en nieuw – diary 145

Oud en nieuw – diary 145

5 januari 2021 0 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn diary; Oud en nieuw – diary 145. Jullie zien mijn laatste week van 2020 en het begin van dit jaar.

Oud en nieuw - diary 145

Oud en nieuw – diary 145

Vandaag zien jullie in mijn diary; Oud en nieuw – diary 145 mijn laatste week van 2020. En natuurlijk het begin van 2021. Mijn moeder is van de flappen ik van de bollen (de échte zónder krenten). De rest van het jaar eet ik ze nooit ergens, maar tijdens oud en nieuw hoort het er echt bij en geniet ik er extra van.

Leestip: Lees hier hoe je makkelijk geld kunt verdienen!

Woensdag 30 december

Oud en nieuw - diary 145

Dit was een historisch moment.. de allerlaatste keer échte zegels plakken. Helaas heb ik mijn boekje op 2 blz na niet vol gekregen. Dus was ik verplicht om wéér zo’n stomme extra app op mijn telefoon te downloaden (zo geen behoefte aan!!!), om het boekje als nog vol te kunnen krijgen. Want aan half werk en dus zo inleveren, doe ik niet.

Oud en nieuw - diary 145

Mijn moeder en ik vierden vandaag een beetje samen oud en nieuw alvast. Dus de snacks konden natuurlijk niet ontbreken. Zij vierde oud en nieuw op de echte dag bij haar vriend.

Ook had ik na mijn werk al oliebollen gehaald, en flappen voor mijn moeder. Ze hield nog wat flappen over voor het echte oud en nieuw.

Een dag daarna probeerde ik 2 opties om oliebollen op te warmen die ik las. Vroeger deed ik dat altijd in de magnetron, maar dan is het een stuk minder lekker. Daarna probeerde ik de oven, dat was al beter, maar nog niet je van het voor mij. De airfryer methode vond ik top! Voorverwarmen op 150 graden. Op internet stond 3 minuten je oliebol erin, maar die van mij zat er 4 minuten in. Erg lekker!

Donderdag 31 december

In de ochtend moest ik gewoon werken. Daarna ben ik thuis de eerste oliebol (uit de oven) gaan proberen. Later dus de andere uit de airfryer.

Rond etenstijd zette ik weer een dvd van Harry Potter aan, om daarna om 9 uur naar bed te gaan. Want in je eentje valt er niks te vieren. Dan vind ik er geen bal aan. Ik hoopte dat er niet al teveel illegaal geknal zou zijn, zodat ik door kon slapen, maar helaas. Er werd flink geknald, dus toen ging ik maar wat berichtjes rondsturen. Uiteindelijk kon ik rond 1 uur weer gaan slapen.

Vrijdag 1 januari

Oud en nieuw - diary 145

Natuurlijk keek ik vandaag The Masked Singer terug. Ik had iedereen goed geraden, behalve Caroline Tensen.

Oud en nieuw - diary 145

Ook deze oliebol wist ik meteen, omdat er in het filmpje iets in de richting van ‘Tebbie’ gezegd werd. Waardoor ik een naam aan de o zo bekende stem kon linken. Het was zo leuk om er zoveel goed geraden te hebben!

Zaterdag 2 januari

Oud en nieuw - diary 145

En om de traditie voort te zetten, maakte ik op 2 januari mijn visionboard voor 2021. Hier een sneakpeak! Later deze week komt er een uitgebreid artikel online, waarin ik alles toelicht en jullie mijn héle visionboard zullen zien.

Zondag 3 januari

In de ochtend was ik vooral druk met lezen in mijn boek, want ik wil mijn huidige boek uiterlijk morgen uit hebben. Van 6 tot 8 heb ik dus lekker zitten lezen en daarna ging ik douchen.

Later beneden heb ik artikelen gemaakt, het laatste deel van Harry Potter op dvd gekeken en nog wat kleine dingen gedaan, om de dag weer af te sluiten met lezen.

Oud en nieuw - diary 145

Tussendoor kwam ik erachter dat er een ‘Hunted’ VIPS op tv komt binnenkort. Nu al zin in! Vanaf 25 januari dus! Ik ben benieuwd.

Leestip: Happy 2021!

Hoe was jouw oud en nieuw?