Oud en nieuw – diary 40

Oud en nieuw – diary 40. Deze week kunnen jullie gezellig mee kijken met mijn oud en nieuw en natuurlijk zien jullie ook hoe mijn verdere week eruit zag.

Oud en nieuw - diary 40

Oud en nieuw – diary 40

Oud en nieuw – diary 40. Deze week begon met oudjaarsdag en dus met oliebollen en nog meer snacks! Hoe was jullie oud en nieuw?

Leestip: Bekijk hier hoe mijn kerst eruit zag!

Maandag 31 december

Oud en nieuw - diary 40

Ik legde de oliebollen klaar (en de appelflappen voor mijn moeder), deze leg ik altijd op de kookplaat achteraan, want ik gebruik die dag meestal toch maar 1 of hoogstens 2 kookpitten voor het avondeten.

Oud en nieuw - diary 40

Ook hadden wij andere snacks zoals toastjes met divers beleg, port salut, en andere tapas als kleine gehaktballetjes en kipspiesjes. Let trouwens niet op die gigantische klodder mayo! Die was voor samen, zo hoefden we daar niet extra voor op te staan. En ja, daar is nog veel van weggegooid ook. Inschattingsfoutje! Hebben jullie veel dingen weg moeten gooien? Wij verder gelukkig niks!

Dinsdag 1 januari 2019

Oud en nieuw - diary 40

Feestdagen voorbij? Opruimen maar! Dan wil ik ook weer gelijk terug naar een rustige ‘lege’ woonkamer. Wie heeft dat nog meer?

Oud en nieuw - diary 40

Ik moest nog een opruimplek vinden voor mijn 2e bergen en voor mijn kleine kerstboompje. Aangezien ik die spinragvrij wilde opslaan ging ik ervoor om hem in huis in de kast te bewaren! In dat stukje bewaar ik mijn jassen en die passen er nog prima naast! Dus ik was helemaal blij.

Ook maakte ik vandaag mijn visionboard maar daar zien jullie morgen een uitgebreid artikel over. Dus die foto volgt morgen op mijn blog!

Woensdag 2 januari

Oud en nieuw - diary 40

Ik begon lekker weer in een nieuw boek! Het eerste Suzanne boek die ik zelf gekregen heb.

Oud en nieuw - diary 40

Ook maakte ik de left over tapas snacks op. Ik dacht eerst; ik maak de helft op, maar uiteindelijk lustte ik ook de andere helft van de kipspiesjes nog, dus dat was mooi!

Donderdag 3 januari

Oud en nieuw - diary 40

Ook maakte ik weer lekker mijn 2e bordje bloemkoolschotel op! Natuurlijk terwijl ik lekker een filmpje op tv terug keek. Ik keek Khumba. Super schattige zebra!

Vrijdag 4 januari

Oud en nieuw - diary 40

Ik las vandaag weer in mijn boek ‘zwarte piste’.

Zaterdag 5 januari

Oud en nieuw - diary 40

Mijn boek was zo spannend en ik voelde me niet heel lekker. Maar uiteindelijk was het boek zó spannend dat ik toch nog tot kwart voor 11 heb zitten lezen. Toen was mijn boek uit!

Zondag 6 januari

Oud en nieuw - diary 40

Vandaag besloot ik ook nog lekker rustig aan te doen en dus keek ik een van de Disney dvd’s die ik voor de kerst kreeg.

Oud en nieuw - diary 40

Omdat ik er vroeg klaar mee was besloot ik om daarna nóg een Disney dvd te kijken, lekker tijdens het avondeten! En dit werd Aladdin!

Hoe was jullie eerste week van het nieuwe jaar? Ik vond het heerlijk om zo relaxt te beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *