Oud en nieuw – diary 92

9 januari 2020 0 Door Marìs

Oud en nieuw – diary 92. Deze keer zien jullie mijn oud en nieuw week! Ik deed aan bezigheidstherapie op mijn werk, at lekkere snacks en maakte mijn visionboard.

Oud en nieuw - diary 92

Oud en nieuw – diary 92

Oud en nieuw – diary 92. Ik deed aan bezigheidstherapie op mijn werk, vierde oud en nieuw en was lekker creatief bezig! Ook had ik eindelijk weer eens wat tijd om te lezen en puzzelen!

Leestip: Makkelijk geld verdienen!

Maandag 30 december

Oud en nieuw - diary 92

Weer een dagje extra werken op maandag! Er werd deze dag geen post bezorgd, maar wel voorbereid voor de volgende dag. Maar toen we binnen kwamen was er nog geen post, dus kregen we stickertjes om op de kasten te plakken. Links geel en rechts rood. Dan hoef je de cijfers niet meer te draaien. We noemden het; bezigheidstherapie. Maar eerlijk is eerlijk; het werkt wel lekker rustgevend dat stickertjes plakken!

Oud en nieuw - diary 92

Ik was na ruim 2 uur werken al klaar want er kwam niet veel post. Dus ging ik door om oliebollen te halen voor oud en nieuw én de snacks alvast. Zo kon ik op oudjaarsdag direct na mijn werk naar huis.

Oud en nieuw - diary 92

Ook kwam ik nog even toe aan puzzelen! Ik begon met het stuk bij de maan, want daarvan zag ik meteen veel stukken liggen.

Dinsdag 31 december

Oud en nieuw - diary 92

Nadat ik thuis kwam heb ik eerst nog even een paar uur in bed gelegen. Vanmorgen ging mijn wekker om kwart voor 5 al. Uiteindelijk heb ik wel heel licht geslapen dus kon ik de lange avond aan! Ik ging om 2 uur naar bed en werd om half 5 in de middag weer wakker.

We aten afbak stokbrood wat over was van het gourmetten als avondeten en ik zette de snacks alvast op tafel.

We keken gezellig samen tv en aten de snacks en ik redde het om wakker te blijven! Wel vond ik het om kwart voor 11 even lang duren, maar vanaf half 12 ging de tijd weer snel! Er was heel veel vuurwerk dus er was veel moois te zien! Uiteindelijk zijn we om half 2 naar bed gegaan.

Donderdag 2 januari

Oud en nieuw - diary 92

Vandaag plande ik meteen een relaxdagje in. Ik had vrij genomen van mijn werk om extra uit te rusten en daar was ik maar wat blij mee!

Ik puzzelde, heb zitten lezen, had Spaanse muziek aan en begon met het printen, en knippen van de plaatjes voor mijn visionboard.

Oud en nieuw - diary 92

Ik maakte mijn visionboard ook meteen helemaal in elkaar! Maar dat konden jullie vorige week al lezen.

Oud en nieuw - diary 92

Ook werd mijn eerste Donald Duck bezorgd! Dus die las ik ook meteen uit.

Oud en nieuw - diary 92

Ik las een boek uit en pakte er ook meteen weer een nieuw bieb-boek bij!

Zaterdag 4 januari

Oud en nieuw - diary 92

Er komt weer een verschuiving van kasten aan. De teams worden groter en dat gebeurde vandaag nadat we klaar waren met werken. Zo plakte de postverdeler dit briefje op de stoel van een collega. Ofterwijl; afblijven!

Oud en nieuw - diary 92

Na het werk ging ik stofzuigen en ik puzzelde weer een stuk verder.

Zondag 5 januari

Oud en nieuw - diary 92

Tegenwoordig eet ik dus tussen de middag warm en dat bevalt me prima! Ik had hier een satéburger van Valess die ik per ongeluk liet aanbranden omdat ik vergat om de kookplaat lager te draaien terwijl ik mijn bord, schaaltje en appelmoes pakte. Ik sneed het verbrandde gedeelte eraf, gooide dat weg en de rest was nog prima te eten gelukkig! In het schaaltje zat trouwens spinazie met wat mayo om het een andere smaak te geven.

Oud en nieuw - diary 92

Ook paste ik mijn palmboom aan met het spaarbedrag voor de vakantierekening en die hing ik op mijn slaapkamerdeur aan de binnenkant!

Daarna besloot ik ook alvast mijn buffer spaarmeter weer op te hangen. Ik had mijn oude van voor de verhuizing bewaard, dus hij is ingekleurd tot en met 1000 euro. Eind februari zal dit bedrag ook inderdaad weer op mijn spaarrekening staan, dus daarna kan ik lekker verder kleuren! De meter had ik destijds al tot 8000 euro gemaakt. Dus daar kan ik voorlopig wel een paar jaar mee vooruit.

Leestip: Nieuwe bron van inkomsten!

Hoe zag jouw oud en nieuw eruit?