Ov kaart opgezegd – diary 139

Ov kaart opgezegd – diary 139

24 november 2020 6 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie Ov kaart opgezegd – diary 139. Ik deel met jullie waarom ik dit deed en ik maakte weer zelf groentesoep. Ook nam ik lekker de tijd om weer te lezen.

Ov kaart opgezegd - diary 139

Ov kaart opgezegd – diary 139

Vandaag deel ik met jullie het artikel Ov kaart opgezegd – diary 139. Dit was de week waarin ik mijn ov kaart opzegde. Jullie lezen verderop in de diary mijn reden hiervoor. Ook maakte ik weer een volle pan groentesoep en ik las lekker veel. Maar ook vergiste ik mezelf in wat ik nu wel en niet kan, dus kreeg ik meer last van mijn been omdat ik mezelf overschatte.

Leestip: Hoeveel rijker ik geworden ben!

Maandag 16 november

Ik had een persoonlijke ov chipkaart die ik al jaren gebruikte, omdat ik geen eigen auto had. Omdat ik deze tot aan het begin van corona gebruikte om naar mijn werk te gaan, stond er nog ruim 36 euro op de kaart. Ik vind het zonde dat mijn geld daar niks staat te doen op een product wat ik al sinds maart niet meer gebruik, en ook niet meer ga gebruiken.

Dus zocht ik uit hoe ik mijn geld terug kan krijgen. Als er minder dan 30 euro op staat, kun je het eraf laten halen bij een infobalie. Maar helaas, er staat ruim 36 euro op. De enige optie die je dan hebt om je geld terug te krijgen, is je kaart opzeggen. Dus dat deed ik, want ik wil zelf over mijn eigen geld beschikken. En met het ov zal ik nu niet meer reizen. Zeker niet zo lang corona er nog is.

Als het verwerkt is, krijg ik het binnen 15 dagen teruggestort op mijn rekening, dus dat is nog precies in dit jaar, vóór de feestdagen. Lekker! Want zo kan ik dan weer een van mijn spaarrekeningen aanvullen, waar ik nog geld terug moet zetten.

Dinsdag 17 november

Ov kaart opgezegd - diary 139

Vandaag las ik bovenstaand boek uit. Die was me toch spannend!

Donderdag 19 november

Ik kon mijn loonstrook downloaden! Dus maakte ik weer lekker mijn rekensommetje. Altijd zo een fijn moment.

Maar ik deed ook teveel vandaag. Ik deed meteen na mijn werk boodschappen. Maar thuis hing ik ook een was op, ging stofzuigen omdat het hoog nodig was en ik verschoonde mijn bed, wat ook nodig was. Alleen vond mijn been dat geen goed plan en besloot hij om maar weer lekker te gaan steken. Sorry hoor, dat het huishouden ook gewoon door gaat… ik deed daarom de rest van de week maar weer extra rustig aan.

Vrijdag 20 november

Ov kaart opgezegd - diary 139

Wel maakte ik een verse pan groentesoep. Want ik moest toch ook eten het weekend. Dus dan maar gelijk iets waar ik het hele weekend van kan eten.

Later investeerde ik in project nr 7. Dan begint het al echt ergens op te lijken nu, met dat aantal projecten. Super leuk!

Zaterdag 21 november

Ov kaart opgezegd - diary 139

Vandaag las ik het boek van Isa bijna in 1 klap uit. Het begin maakte ik al eerder, maar ik zat zo lekker in het leesritme, dat ik vandaag meer dan 20 hoofdstukken las (van de 29).

Zondag 22 november

Ov kaart opgezegd - diary 139

Na het douchen blijkt er nu ineens water langs de douchewand te gaan, niet echt de bedoeling. Het wordt steeds gekker in die badkamer! Blijkbaar is daar geen goede kit gebruikt of zo. Hopelijk kan de badkamer snel hersteld worden. Want stiekem ben ik het helemaal zat met de badkamer.

Leestip: Geld is belangrijk!

Vind jij het ook zonde als je geld niks staat te doen op een product wat je niet meer gebruikt?