Paar dagen vrij – diary 112

Paar dagen vrij – diary 112

26 mei 2020 4 Door Marìs

Paar dagen vrij – diary 112. Afgelopen week had ik 2 dagen vrij genomen, waardoor ik in totaal 5 dagen vrij was! Even lekker bijkomen en de kans om flink te lezen benutten.

Paar dagen vrij - diary 112

Paar dagen vrij – diary 112

Paar dagen vrij – diary 112. Daar was ik wel even aan toe om een paar dagen vrij te zijn! Want ik was steeds best wel moe. Soms is niks doen en ontspannen even nodig om weer op te laden. En aangezien mijn echte vakantie pas in oktober is, moest ik tussendoor extra vrij nemen om mezelf op te laden. Gelukkig kan dat meestal ook gewoon.

Leestip: Vakantie- en belastinggeld 2020!

Maandag 18 mei

Paar dagen vrij - diary 112

Hier was ik nog de appelboomgaard aan het lezen, wel al bijna uit. Mijn review staat al online op ikleesgraag.nl.

Woensdag 20 mei

Paar dagen vrij - diary 112

Nu was ik bezig in het boek geld en gedrag. Waarvan deze week (morgen) mijn review online komt op mijn 2e blog.

Gisteren begon ik al in dit boek, heerlijk om de dinsdag en woensdag vrij te zijn! Donderdag was al een vrije dag vanwege hemelvaart, dus met mijn weekend (zondag en maandag) mee, was ik heerlijk 5 dagen vrij!

Ook kon ik vandaag mijn loonstrook downloaden, dus ik wist eindelijk hoeveel geld ik zelf had voor mijn nieuwe (2e hands) auto. Dat was dus minder dan verwacht vanwege de loonheffing. Jammer van de timing, maar dat geld krijg ik uiteindelijk toch (grotendeels) wel weer terug van de belasting. Alleen dan pas volgend jaar.

Vrijdag 22 mei

Vandaag was het payday, dus ik was al vroeg wakker en zette mijn geld direct op de goede plek. Omdat mijn werkgever dezelfde bank heeft als ik, staat het er altijd al meteen op als ik wakker word rond 5 uur in de ochtend. Ideaal! Vaak moet er geld naar mijn Moneyou spaarrekeningen en als ik dat dan direct doe als ik wakker ben, staat het er nog dezelfde dag/ voor het weekend op. En dus pik ik dan mooi wat extra rente mee.

Maar deze keer was dat niet nodig omdat ik mijn auto vlak daarna moest gaan betalen. Dus kon het op mijn ING rekening blijven staan.

Zaterdag 23 mei

Paar dagen vrij - diary 112

Inmiddels was ik bezig in het boek van/ over Gordon. Daarover komt mijn review aanstaande zaterdag online op mijn 2e blog.

Paar dagen vrij - diary 112

Wel een aparte indeling, want er waren hoodstukken die in subhoofdstukken verdeeld waren. Niet door middel van titels, maar door steeds weer met 1, 2, 3 enz. te beginnen. De gewone hoofdstukken hadden wel gewoon titels. Verder las het boek goed weg.

Ook wisselde ik het lezen tussendoor steeds af met puzzelen. Werkt heel fijn!

Zondag 24 mei

Paar dagen vrij - diary 112

Vandaag was ik weer in een nieuw boek bezig, namelijk in ‘vaarwel spullen’. Deze heb ik op moment van schrijven (gisteren) nog niet uit. Maar ik ben wel lekker ver gekomen met lezen afgelopen week, zo fijn! Ik heb echt genoten van mijn vrije dagen.

Leestip: Auto spaarpotje!

Hoeveel boeken heb jij uit gelezen afgelopen week? Had jij ook extra vrij genomen rond Hemelvaart?