Patience – diary 2

Patience – diary 2. Vorige week konden jullie mijn eerste diary zien, die ik gewoon diary 1 noemde. Deze week alweer de 2e!

Patience - diary 2

Patience – diary 2

Patience – diary 2. Deze week vond ik het kaartspel patience weer ‘opnieuw uit’. Hoe ik daar ineens bij kwam lezen jullie verderop in mijn diary.

Maandag 2 april

Patience - diary 2Vandaag zat ik nog de hele dag achter mijn laptop om van alles te doen! Alle details om overal mijn oude blognaam te verwijderen/ vervangen voor de nieuwe.

Dinsdag 3 april

Patience - diary 2Vandaag was er zo weinig post dat ze spontaan besloten om het werkoverleg vandaag te doen in plaats van volgende week. Prima! Anders hadden we denk ik met zijn allen al om 9 uur naar huis gekunt in plaats van 10 uur! Dus zo kon ik toch nog mooi m’n tijd halen. Want mintijd kan ik dus écht niet gebruiken. Need the moneyzz!

Patience - diary 2Kan iemand mij vertellen waarom ze die blikken soep altijd tot de nok toe vullen zodat het gegarandeerd over de rand klotst wanneer je het blik open trekt? Please don’t!! Niemand zit te wachten op soep over je handen krijgen bij het open maken!

Woensdag 4 april

Patience - diary 2Yep! Tijd om weer een paar dagen vooruit te koken! Dat doe ik dus (bijna) altijd op woensdag. Scheelt mij weer 1 of 2 dagen koken.

Donderdag 5 april

Patience - diary 2Even een gezond tussendoortje na mijn werk! Appel en een visfilet gevuld met spinazie, zo lekker zijn die!

Patience - diary 2Vandaag pakte ik mijn kaarten weer eens uit de kast na héle lange tijd. Want ik had zin om een spelletje te doen. Maar ja, om nou met jezelf ‘mens erger je niet’ te gaan spelen is ook niet alles. Je wint sowieso! En kaarten is ook leuk! Ik deed patience.

Vrijdag 6 april

Patience - diary 2Vandaag kwam ik deze handige vacuümzakken tegen bij de Xenos. Spullen erin, zak dicht zippen, vanaf de zipper oprollen en alle lucht wordt eruit geperst aan de achterkant! Ideaal voor op vakantie, want niemand heeft een stofzuiger bij zich op vakantie. Dus aan die vacuümzakken waar je een stofzuiger voor nodig hebt heb je dan 10x niks. Dus deze ga ik zeker meenemen op vakantie! Mijn strandhanddoek is gelijk een stuk compacter, dus dat pakt ook lekkerder in.

Patience - diary 2Ook maakte ik vandaag weer diverse geldfoto’s. Ik vind het altijd zo leuk om foto’s te bedenken die bij mijn geldartikelen passen. Ook weer een vorm van creatief bezig zijn! Daar kan ik echt van genieten en mezelf even bij ontspannen.

Patience - diary 2En toen was het zo ver. Een van de buren had feest.. gelukkig wist ik het van tevoren en was ik zo verstandig geweest om zaterdag vrij te nemen.

Het was zo giga druk dat het leek alsof ze letterlijk bij mij in huis stonden te praten met z’n allen. Maar tv aan, wat lekkers erbij en een NCIS marathon houden helpt redelijk. Tussendoor mezelf weer even wakker maken met een spelletje patience hielp ook goed tegen het inkakken. Om half 2 waren de meeste mensen weg en ging ik me klaar maken om naar bed te gaan. Om 2 uur lag ik erin.

Ik had de vaatwasser en mijn eigen muziek zachtjes aangezet om het laatste geouwehoer buiten te sluiten. En uiteindelijk ben ik ongeveer rond kwart voor 3 in slaap gevallen.

Zaterdag 7 april

Patience - diary 2Vandaag was ik zó blij dat ik vrij genomen had, want ik was kapot. Als je altijd vroeg opstaat voor je werk wordt je de andere dagen ook automatisch vroeg wakker. Normaal gaat de wekker om half 6, maar nu werd ik om 8 uur al wakker. Ik ben mooi nog tot half 11 blijven liggen om uit te rusten!

Verder deed ik, buiten wat boodschappen, en een half uur buiten wandelen in de zon helemaal niks! En ‘s avonds keek ik weer lekker NCIS! Love NCIS!!

Patience - diary 2Ook maakte ik een bordje met pasta voor mezelf. Eigenlijk stond er ook prei in de planning, maar die heb ik maar weggegooit want de schimmel zat erop! Terwijl ik het net die ochtend gekocht had. En met al prei waar je al in gesneden hebt, ga je ook niet meer terug naar de winkel. Blij dat het apart in een pan zat want omg het stonk!!! Niet normaal.

Zondag 8 april

Patience - diary 2Ik maakte een lijstje wie ik wil uitnodigen voor mijn verjaardag en wanneer ik het vier voor wie. Want tja, tegenwoordig moet je er vroeg bij zijn, anders is iedereen al bezet. En dat is nou net niet de bedoeling als je je 30e verjaardag wilt vieren!

Patience - diary 2Ook ontbeet ik weer lekker relaxt met een vlog van Sanny, chill!

Hoe zag jouw week eruit? Hebben jullie ook genoten van het lekkere weer afgelopen weekend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *