Pauze gehad

Pauze gehad

5 september 2023 0 Door Marìs

Vorige week heb ik even een pauze gehad, zoals jullie waarschijnlijk al gemerkt hadden. Maar eigenlijk was het geen échte pauze, want op de achtergrond was ik druk!

Pauze gehad

Pauze gehad

Zoals jullie waarschijnlijk al gemerkt hadden, heb ik vorige week even een pauze gehad. Althans zo leek het voor jullie, want er kwamen even geen nieuwe artikelen online. Dit had een reden, want op de achtergrond was ik namelijk druk bezig met voorbereidingen.

Leestip: Leuke (solo) spellen voor vakantie, of voor de kerst!

Omdat mijn vakantie nu dichterbij begint te komen, kreeg ik stress van het idee dat ik nog helemaal niks had ingepland voor tijdens mijn vakantie. Ik wil er namelijk graag voor zorgen, dat tijdens mijn vakantie gewoon net als altijd artikelen online blijven komen. Er moet natuurlijk wel gewoon wat geld verdiend worden terwijl ik op vakantie ben. Want hey, ik heb wel gewoon mijn rekeningen te betalen.

Daarom ben ik vorige week de hele week druk bezig geweest met allemaal artikelen bedenken, schrijven en inplannen. Wat een werk is dat toch! Waar ik eerst op 1 dag al blij was dat ik 4 artikelen kon bedenken, kwamen na 2 dagen pauze ineens nog veel meer artikelen in mij op om te schrijven. Dat was natuurlijk wel nodig, want ik had 3 weken te vullen. Dat komt dus neer op 12 artikelen. En ga die maar eens even bedenken.

Maar het is gelukt! Dus ik ben helemaal blij. Soms heb je gewoon even een momentje van inspiratie nodig en dan komen de ideeën ineens allemaal achter elkaar je hoofd binnen. Klein detail; ik kreeg er wel een beetje koppijn van. Maar dat was voor een goed doel 😉 Het enige dat ik nu nog hoef te doen is de foto’s maken die erbij horen, maar dat vind ik een leuk onderdeel. Dus dat is zeker geen probleem. Foto’s maken kan ik gewoon tussendoor doen, dus daarom komen er deze week wel weer gewoon artikelen online, waarvan dit dus de eerste is!

Vakantie’s

Nu maar hopen dat ik genoeg inspiratie hou totdat ik op vakantie ga, zodat ik tot die tijd gewoon lekker wekelijks mijn artikelen online kan laten komen zoals normaal. Volgens mij komen de meeste mensen nu langzaam aan ook weer terug van vakantie, dus hopelijk ga ik dat ook merken aan de bezoekersaantallen. Dat zou wel fijn zijn!

Voor iedereen die nog op vakantie gaat; veel plezier! Waar gaan jullie dit jaar naartoe? En voor degenen die al geweest zijn; waar zijn jullie geweest? En hoe doen jullie dat als jullie op vakantie gaan? Laat je je huis voor wat het is, of komt er net zoals bij mij; iemand in je huis die op het huis en eventueel op je huisdieren past? Is dat dan iemand die je inhuurt? Of is het iemand die je kent? In mijn geval is het gewoon iemand die ik persoonlijk ken, dat voelt voor mij een stuk prettiger.

Omdat ik ook altijd over mijn vakanties schrijf is dat veiliger én daarbij staat mijn eigen adres ook niet op internet. Zo staat mijn blogregistratie bijvoorbeeld ook op een heel ander adres dat van iemand anders is (met toestemming uiteraard).

Leestip: Meubels en stoelen gekocht!

Hoe reageren jullie trouwens op het bijna koude weer van vorige week? Ik krijg spontaan zin om de Harry Potter films weer uit de kast te trekken. Dat is echt zo’n dingetje van de herfst. Lekker veel films kijken. Nou ja, dvd’s. 

Pauze gehad