Plattegrond en kaart versturen – diary 54

Plattegrond en kaart versturen – diary 54. Deze week maakte ik alvast een plattegrond van hoe de nieuwe keuken eruit moet komen te zien en ik verstuurde een kaart naar Gran Canaria.

Plattegrond en kaart versturen - diary 54

Plattegrond en kaart versturen – diary 54

Plattegrond en kaart versturen – diary 54. Deze week at ik gezellig bij een vriendin, maakte ik alvast een plattegrond voor de nieuwe keuken en ik verstuurde een verjaardagskaart naar Gran Canaria.

Leestip: Volproppen – diary 53!

Dinsdag 9 april

Plattegrond en kaart versturen - diary 54

Ik tekende alvast een plattegrond van hoe de nieuwe keuken eruit moet komen te zien qua kastjes en apparatuur. Dan kan ik straks des te makkelijker opgeven wat ik wil bestellen.

Woensdag 10 april

Plattegrond en kaart versturen - diary 54

Ik schreef een verjaardagskaart voor een van mijn Canarische vriendinnen.

Plattegrond en kaart versturen - diary 54

Omdat ik niet precies weet hoe lang de post erover doet schreef ik achterop de enveloppe: openen op je verjaardag. Zo maakt het ook niet uit als hij dan toch wat te vroeg komt. De prijs om te versturen viel me alles mee, het was maar 2,90 euro. Ik zat natuurlijk in mijn hoofd met pakketkosten binnen Nederland en aangezien dat rond de 7 euro is vind ik dit netjes. Ook al is dit natuurlijk geen pakket šŸ˜‰

Donderdag 11 april

Plattegrond en kaart versturen - diary 54

Vandaag gingen we op pad, spullen kijken voor het nieuwe huis. Dit is een van de vloeren die ik wel mooi vond. Er werd behalve een tuingieter die in de aanbieding was bij een plaatselijke winkel nog niks gekocht. Wel maakte ik alvast foto’s en noteerde ik prijzen.

Vrijdag 12 april

Plattegrond en kaart versturen - diary 54

Vandaag ging ik bij een vriendin eten en we maakten kleine pannekoekjes op de plaat. Eigenlijk is dit een apparaat waar pannetjes met steel eraan op horen, maar de pannetjes gebruikten we niet en we deden de pannenkoekjes zo op de plaat. Wat overigens prima smaakte!

Zaterdag 13 april

Plattegrond en kaart versturen - diary 54

Ik zat weer klaar om de folders te bekijken! Even een relaxmomentje.

Plattegrond en kaart versturen - diary 54

Ik maakte vandaag pasta met een restje bloemkool en broccoli die ik nog over had. Uiteraard met strooikaas erover, heerlijk!

Plattegrond en kaart versturen - diary 54

Vandaag kreeg ik weer de kriebels en ik begon met het inpakken van deze poef met deksel. Deels zat er al wat in. Dus ik vulde hem verder aan met sportkleding en feestkleding, want dat heb ik voor de verhuizing toch niet meer nodig. En nu zit hij mooi vol! Dus ik ben weer tevreden.

Leestip: Ik heb een nieuw huis!

Hebben jullie wel eens een verjaardagskaart naar iemand in het buitenland gestuurd? Wat vonden jullie van de prijs?

3 thoughts on “Plattegrond en kaart versturen – diary 54”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *