Positieve beoordeling – diary 137

Positieve beoordeling – diary 137

10 november 2020 2 Door Marìs

Deze week ontving ik een Positieve beoordeling – diary 137. Want het was weer tijd voor beoordelingen op het werk.

Positieve beoordeling - diary 137

Positieve beoordeling – diary 137

Vandaag deel ik met jullie mijn Positieve beoordeling – diary 137. Verder ontving ik extra geld van mijn oma, raadde beide masked singers goed én ik begon in een nieuw boek.

Leestip: Wat doe ik nu allemaal met sparen 10!

Dinsdag 3 november

Positieve beoordeling - diary 137

Het was maar 1 zinnetje, maar hey, wel een hele positieve! Ik werd er in elk geval erg blij van. Dit schreef mijn teamcoach dus over mij. Hierop moest ik akkoord geven, opslaan en dan werd het teruggestuurd. Dit zodat ze weten dat je het gezien hebt.

Woensdag 4 november

Positieve beoordeling - diary 137

Vandaag ontving ik weer extra geld van mijn oma. Want naast dat zij mijn maandelijkse toelage overmaakte op mijn rekening, deed ze daar 50 euro extra bij. Super lief! Eens in de zoveel tijd doet ze dat voor mij, maar ook voor haar eigen kinderen. Ik was er erg blij mee en zette het meteen erbij op mijn bufferrekening.

Donderdag 5 november

Positieve beoordeling - diary 137

Ik begon in een nieuw bieb-boek die ik had liggen. Letterlijk een nieuw boek, want deze is nieuw besteld en er is maar 1 persoon voor mij geweest die hem geleend heeft. Je ziet ook aan alles dat het nog echt nieuw is.

Zaterdag 7 november

Positieve beoordeling - diary 137

Vandaag keek ik weer The Masked Singer terug, want ik raad nog steeds elke week mee met wie er in het pak kan zitten. Deze keer wist ik het zeker. Ik had maar 1 naam genoteerd bij degene in het vlinderpak, want ik herkende haar stem.

Positieve beoordeling - diary 137

Babette van Veen! Eindelijk had ik weer iemand goed geraden!! Zo leuk dat ze mee deed.

Positieve beoordeling - diary 137

Maar ook de kameleon wist ik op het laatst zeker, omdat ik haar stem herkende.

Positieve beoordeling - diary 137

Samantha Steenwijk! Weer goed! Dat is me nog niet eerder overkomen, dat ik er 2 goed had! In totaal heb ik er pas 3 geraden. Met die 2 van nu meegeteld.

In de avond deed ik weer gezellig de kaarsen aan.

Zondag 8 november

Positieve beoordeling - diary 137

Vandaag was een dag die vooral bestond uit druk bezig zijn. Ik begon de dag met het schrijven van 2 artikelen. Daarna ging ik ontbijten en douchen, om vervolgens alvast te koken. Morgen heb ik namelijk andere dingen te doen. Na de lunch maakte ik deze diary, nog een artikel en mijn vrijdag-interview. Om de dag te eindigen met lekker rustig in mijn boek lezen. Waar ik op dat moment ook wel hard aan toe was, na zo druk te zijn geweest.

Leestip: Verdien ook online geld!

Voor de bloggers onder ons: hoeveel tijd spendeer jij per week aan het schrijven van je artikelen?