Proeven en zelf kweken – diary 160

Proeven en zelf kweken – diary 160

20 april 2021 0 Door Marìs

Vandaag lezen jullie mijn photodiary; Proeven en zelf kweken – diary 160. Ik proefde deze week weer eens wat nieuws waar ik benieuwd naar was. En ik ga zelf kweken!

Proeven en zelf kweken - diary 160

Proeven en zelf kweken – diary 160

Het is weer tijd voor mijn photodiary, deze keer; Proeven en zelf kweken – diary 160. Ik proefde diverse dingen deze week en haalde de zaadjes tevoorschijn voor mijn Canarische palm die ik de laatste keer daar gekocht had.

Leestip: Geld aantrekken met Feng Shui!

Dinsdag 13 april

Proeven en zelf kweken - diary 160

Vandaag zocht ik de zaadjes voor mijn Canarische palmboom op. Deze kocht ik in 2018, de laatste keer dat ik op Gran Canaria was. Toen ging ik net beginnen aan mijn huizenjacht. Dus ik wist dat ik een tuin zou gaan krijgen. En in een tuin die van mij is horen palmbomen! Want palmbomen horen bij mij, daar word ik blij van!

Woensdag 14 april

Proeven en zelf kweken - diary 160

Eindelijk na maanden, had ik weer eens een smaaktest! Dat was best even gek, maar er waren maar 4 of 5 andere mensen om te proeven, dus dat was lekker rustig en ging heerlijk snel!

Donderdag 15 april

De supermarkt verkocht Empanadas! Die wilde ik wel eens proberen, dus namen we een verpakking mee. Best lekker, maar te pittig wat mij betreft. Ik hou niet zo van pittig eten, maar wellicht is de versie met gehakt minder pittig in vergelijking met de kip-versie.

Vrijdag 16 april

Proeven en zelf kweken - diary 160

Ik las eerst ‘een schitterende middag’ van Gin Phillips uit, die was mega spannend! Echt een aanrader! En daarna begon ik in dit boek van María Dueñas.

Leestip: Tijd is kostbaar!

Proef jij vaak nieuwe dingen? Eten of drinken wat je nog niet kent?