Project ineens afbetaald

Project ineens afbetaald

4 juli 2023 4 Door Marìs

Er is een restant van een project ineens afbetaald, en dan bedoel ik dus van een crowdfunding project waarin ik geïnvesteerd had.

Project ineens afbetaald

Project ineens afbetaald

Recent werd er een project ineens afbetaald. En met ineens, bedoel ik dan in 1 keer. Hoe dat tot stand gekomen is zal ik vertellen. Het betrof een horeca gelegenheid in Haarlem, deze was failliet voor zover ik begrepen heb, dus ineens werden de maandelijkse betalingen stopgezet. Vervelend voor alle partijen.

Leestip: Favoriete producten van juni 2023!

Maar afgelopen week kreeg ik ineens een email;

Geachte investeerder,

Onze incassostrategie heeft zijn vruchten afgeworpen. De ondernemer heeft nu onze gehele vordering (inclusief invorderingskosten) ingelost. Hiermee zullen wij nu conform onze voorwaarden alle resterende termijnen (16) ineens aan u uitkeren. Deze lening is nu geheel afgelost.

Helemaal top natuurlijk! Dit was een van de eerste projecten waarin ik geïnvesteerd had, dus het was een totaalbedrag van 500 euro wat ik destijds investeerde. En eind vorige week stond er ineens 250,72 euro op mijn rekening. Die ochtend had ik de mail pas ontvangen en dezelfde dag nog stond het geld al op mijn rekening. Super netjes.

Het leuke was dat ik het mailtje in de ochtend even vluchtig gezien had, maar daarna werd er aangebeld omdat er iemand langs kwam en daarna ging ik naar mijn oma en boekten we onze vakantie voor volgend voorjaar. Mét mijn oma. Daarover later meer. Maar dit was dus de reden dat ik dat hele mailtje alweer vergeten was. Toen ik ’s middags op mijn rekening keek werd ik dus ineens positief verrast omdat er ‘ineens’ veel meer geld op stond dan waar ik op rekende. Een hele leuke verrassing!

Natuurlijk is het wel gewoon mijn eigen geld mét een beetje rente, maar toch. Ik word er gewoon altijd erg blij van als er ineens een groot bedrag extra op mijn rekening staat (wie niet!). Omdat mijn matras bijna komt, heb ik het geld meteen weggezet voor mijn matras. In the end had ik al een hele rekensom gemaakt van waar mijn matras-geld vandaan moest komen, deels had ik de aanbetaling al van mezelf geleend van andere spaarrekeningen, dus die kan ik hierdoor sneller terug gaan zetten. En dat voelt heerlijk!

Dit is dus weer zo’n mooi voorbeeld van dat er altijd geld naar me toe komt als ik het nodig heb. Dan ontvang ik altijd ineens extra geld van het een of ander. Dat voelt zo heerlijk! Ik ben dus ook oprecht weer helemaal blij nu. Het is gewoon weer een zorg minder. Want het zou aan de krappe kant worden omdat ik al andere rekeningen heb moeten betalen. Ik zou het wel redden, maar krap. En nu ineens makkelijk! Heerlijk die positieve vibes! Ik heb momenteel nog 11 projecten lopen.

Leestip: Mijn inkomstenbronnen!

Hoe vaak ontvang jij ineens extra geld als je het nodig hebt?!

Project ineens afbetaald