Project nr 4

Project nr 4

1 augustus 2020 6 Door Marìs

Project nr 4. Het was weer zo ver, er kwam een nieuw interessant crowdfunding project online.

Project nr 4

Project nr 4

Project nr 4. Ik keek begin deze week weer eens op de site of er nieuwe projecten waren om in te investeren, na een paar maanden niet gekeken te hebben en er stonden er op dat moment 2 die nieuw online zouden komen. Beiden vond ik wel interessant, maar ik had nog niet genoeg saldo staan voor 2 projecten, dus maakte ik een keuze. Donderdag om 12 uur opende de inschrijving.

Leestip: Hogere hypotheek mogelijk voor tweeverdieners?

Dus ik zat er weer klaar voor donderdag om 12 uur. Het ging deze keer echt totaal niet snel. Dus ik had ruim de tijd om mijn 500 euro te investeren. Waarschijnlijk zijn mensen nu gewoon een stuk voorzichtiger met investeren in deze tijd. Zeker in de horeca. Maar des te meer kans voor mij 😉

Deze tent bestaat al en is al goed lopend. Zij willen graag hun locatie (de keuken) op de Prins Hendrikstraat herinrichten en nieuwe apparatuur aanschaffen en daarom ontstond dit crowdfunding project. Tevens willen zij nieuwe machines aanschaffen voor de frozen pizza’s. Zij hebben tijdens onze ‘lockdown’ laten zien, goed te kunnen blijven draaien.

Over het project

Het project heeft een looptijd van 48 maanden (4 jaar) en ik ontvang 7 procent rente. Dat betekend dus weer een maandbedrag van 11,97 euro per maand, net als bij mijn tweede project waarin ik investeerde. Wat mij betreft dus prima.

Dit concept heeft zich bewezen tijdens de Coronacrisis en daarom durfde ik nu op dit moment wel te investeren. Ik kijk nu toch nét even weer met een extra puntje van kritiek naar projecten als ik wil investeren. Want stel dat de horeca ooit weer dicht moet; kunnen ze dan overleven door bijvoorbeeld afhaal/ bezorging of op nog een andere manier? Wel belangrijk!

Vincenzo’s is een pizzeria in Den Haag. Zij laten hun deeg extra lang rijzen waardoor het luchtig, licht verteerbaar en krokant is volgens hun woorden. Tijdens Corona ontstond het idee om frozen pizza’s aan collega-ondernemers aan te bieden. Ze worden gebakken in de oven, teruggekoeld in een blast cooler, gevacumeerd en daarna ingevroren. Naast het bezorgen van hun eigen pizza’s. Zij zijn dus redelijk creatief en kunnen zo extra manieren bedenken om inkomsten te genereren. Mooi meegenomen!

Leestip: Geld verdienen via internet!

Kent een van jullie deze pizzeria toevallig? Heb je er wel eens iets besteld of daar gegeten in Den haag?

Project nr 4