Project nr 6

Project nr 6

15 november 2020 4 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie wat mijn project nr 6 is. Want onlangs investeerde ik weer in een mooi project.

project nr 6

Project nr 6

Vandaag deel ik met jullie alles over mijn project nr 6 waarin ik investeerde. Eerst zag ik een project online komen waar ik geen goed gevoel bij had. Even later kwam dit project online en was het project waar ik geen goed gevoel bij had nog steeds niet gefinanciert.

Leestip: Makkelijk geld verdienen met Euroclix!

Het project waarin ik investeerde was dit project. Een sushi Roku restaurant in Zwolle. Weer compleet in een ander gedeelte van het land dan waar ik eerder al investeerde, maar dat houdt het extra leuk! Zij zullen zich in eerste instantie gaan richten op afhalen en bezorgen en verwachten daarmee goed te gaan draaien.

Nu is sushi ook behoorlijk populair, dus dat zal ze wel gaan lukken. Zij zitten gevestigd aan de rand van de binnenstad. Dus dat is nog een mooie locatie ook.

Het crowdfunding project zal de lening terugbetalen in 4 jaar tijd. 8% rente en ik leende ze 500 euro. Dat komt voor mij neer op 12,21 euro per maand op mijn rekening voor dit project. Inmiddels is dit al mijn 6e project en als ze straks allemaal tegelijk betalen, komt er ruim 74 euro per maand binnen op mijn rekening. Een mooi bedrag en daarmee zit ik al bijna op de helft van mijn doel.

Vanaf volgend jaar ga ik 200 euro per maand reserveren voor investeringen. Het mooiste zou zijn als ik dat helemaal kan doen met geld wat al vanuit de projecten op mijn rekening gestort wordt elke maand. Daarvoor moet er dan dus 200 euro per maand op mijn rekening komen. Met die 74 euro zit ik dus bijna op de helft. Dus dat gaat de goede kant op! En dat geeft een lekker gevoel.

Ik blijf dus ook volgend jaar lekker regelmatig in projecten investeren om steeds een stapje dichter bij mijn doel te komen. De verstrekker van de leningen kijkt ook heel bewust naar of een zaak kan overleven in deze tijden wanneer zij bijvoorbeeld dicht moeten. En is het een te groot risico, dan krijgen zij geen lening en wordt het project afgewezen. Dit vind ik een goede zaak.

Ze verlenen niet roekeloos aan iedereen leningen. Daarbij moet je zelf per project ook blijven nadenken of jij denkt dat het haalbaar is. Als je daar in deze tijden niet achter staat of er wakker van ligt, dan moet je natuurlijk niet investeren. Zelf investeer ik alleen als ik er vertrouwen in heb doordat zij een goed opgezet plan hebben voor deze gekke tijden, met een goede kans van slagen.

Leestip: Mijn weg met investeren en beleggen!

Als jij ook investeert: hoeveel investeringen heb jij nu lopen? En als je meer van het beleggen bent: hoeveel aandelen/ etf’s heb jij in je bezit in totaal?

project nr 6