Project uitgesteld

Project uitgesteld

3 september 2021 3 Door Marìs

Gisteren kreeg ik te horen dat het project uitgesteld is. Ze beginnen later met de tuin. Daar was natuurlijk een reden voor en dat lezen jullie in mijn artikel van vandaag.

Project uitgesteld

Project uitgesteld

Gisteren kreeg ik te horen dat het project uitgesteld is. Ze kunnen pas later beginnen met mijn tuin omdat een andere klus uitloopt.

Leestip: Tuinstoelen of toch niet?!

Het is heel vervelend, maar wel fijn dat ze het netjes op tijd laten weten. En zulke dingen kunnen altijd onverwacht uitlopen. Nu moet ik wel al mijn bestellingen die op specifieke data bezorgd zouden worden omzetten, omdat het voor mij te zwaar is om te tillen en omdat het nergens kan staan. In de hoop dat uitstellen nog kan. Ze beginnen nu 4 dagen later. Dus vandaag ga ik een rondje bellen om dingen te regelen.

Daarnaast heeft het ook als klein voordeel dat ik dan preciés mijn salaris van september ook binnen heb, voordat de laatste factuur voor oplevering van de voortuin betaald moet worden. Dus nu hoef ik minder geld van mezelf te lenen. Wel zo prettig. Ook al had ik datzelfde bedrag anders maar een paar dagen van mezelf hoeven lenen, maar toch. Het voelt iets prettiger aan.

Stiekem ben ik ook wel een beetje teleurgesteld, omdat ik mij al zo enorm aan het verheugen was op de dag dat ze zouden beginnen. En nu moet ik ineens 4 dagen langer wachten. Hierdoor heb ik langer onrust in mijn hoofd. Ook omdat ik al ruim 2 jaar toe leef naar het moment waarop mijn eerste eigen tuin EINDELIJK mooi gemaakt gaat worden.

Dan denk je dat het bijna zo ver is en moet je nóg langer wachten. Hoewel 4 dagen natuurlijk best te overzien is, maar toch! Het is gewoon heel dubbel. Als nog heb ik veel zin in de start van de werkzaamheden! Maar nog meer in het einde! Wel vind ik het erg leuk om het proces te kunnen volgen. Zo kan ik ook steeds foto’s maken tussendoor. En filmen voor mezelf. Want uiteindelijk ga ik een video maken van hoe het huis was en hoe het geworden is, inclusief de stapjes tussendoor. Dat is een leuke herinnering. De tuin hoort daar natuurlijk ook bij! Dit deel ik verder niet online, maar foto’s deel ik uiteraard wel met jullie.

Leestip: Definitieve offerte voor de tuin!

Ben jij snel teleurgesteld?

Project uitgesteld