Rare week – diary 5

Rare week – diary 5. Vorige week had ik een hele drukke week. Deze week was het een beetje een rare week waarin ik onder anderen mijn nieuwe bed bestelde!

Rare week - diary 5

Rare week – diary 5

Rare week – diary 5. Deze week lag ik 1 dag grotendeels op bed met vlekken voor mijn ogen, maar ik bestelde ook mijn nieuwe bed (boxspring). Wat ik verder nog deed zie je hieronder!

Maandag 23 april

Rare week - diary 5Vandaag moest ik alle artikelen schrijven (5 stuks) omdat ik het weekend zo druk geweest was. En toen werkte de app ook nog eens niet mee met foto’s uploaden, zodat ik eerst alles naar mezelf heb moeten mailen. That sucks!!!

Rare week - diary 5Toen ik halverwege was trakteerde ik mezelf maar op vis met spinazie. Daar was ik wel echt even aan toe!

Dinsdag 24 april

Rare week - diary 5Eerst gewerkt en daarna was het tijd om mijn nieuwe bed te gaan bestellen! Dus weer op weg naar Totaalbed om de bestelling te doen. Ik bestelde er maar gelijk 2 hoofdkussens bij, 2 moltons en 2 hoeslakens. Dan ben ik gelijk compleet. Over 4 tot 6 weken krijg ik mijn nieuwe bed. Kan niet wachten want ik word nu echt elke dag met pijn wakker. Wisten jullie trouwens dat een hoofdkussen maar 5 jaar schijnt te ‘leven’? Daarna moeten ze vervangen worden hoorde ik! Dan schijnen ze dus niet meer goed te zijn. Hoe oud is jullie hoofdkussen? Die van mij is nu bijna 4 jaar oud denk ik.

Woensdag 25 april

Rare week - diary 5Vandaag heb ik een hele tijd in bed gelegen met mijn vest over mijn hoofd. Ik had een vorm van migraine denk ik, want ik zag de hele tijd alleen maar vlekken voor m’n ogen en kon niet scherp kijken. Dus ben ik in bed gaan liggen met mijn ogen dicht en vest over mijn hoofd tegen het licht. En na een tijdje kon ik gelukkig weer normaal kijken. Maar ik had wel de rest van de dag hoofdpijn. Hoezo te druk geweest! Dat wordt altijd meteen weer afgestraft. Dus de rest van de dag deed ik ook niks meer.

Donderdag 26

Rare week - diary 5En ik maar denken dat het de laatste week was van dit tijdvak en mijn eindstand nét geen 20 uur in de plus was. Lucky me! Dit tijdvak heeft 5 weken in plaats van 4, dus ik kan nog een weekje plussen! Dit komt bij het salaris van mei bovenop het vakantiegeld dus dat wordt weer een heel leuk salaris! Daar heb ik echt nu alweer heel veel zin in! Al gaat het deels naar mijn laatste kleine spaardoelen die ik nog moest afronden en voor de rest is het ‘al uitgegeven’ aan mijn nieuwe bed. Maar hoe meer het is, hoe beter! Des te sneller ben ik weer bij met geld terugzetten en sparen!

Rare week - diary 5Omdat ik mijn bestelde 2e paar schoenen retour stuur omdat ze toch niet lekker zitten, en al een ander paar uitgezocht heb die ook nog eens goedkoper zijn, had ik nog wat geld over. Ik had er al op gerekend dat ik dat geld kwijt was, dus besloot ik om in deze Spaanse webshop een trui te bestellen omdat ik die nog nodig heb. En….

Rare week - diary 5Ik bestelde ook meteen het zomer shirt ervan in een andere kleur, omdat ik ook nog zomershirts te kort kom. Dus binnenkort bij mij thuis! Ik vind het nu al leuk! In totaal inclusief verzenden kostte mij dat 54,70. Maar hey ik had 50 euro over, die 4,70 euro stond nog wel op mijn betaalrekening. Dus ik deed het gewoon. Maar wel echt alleen omdat ik die kledingstukken nog te kort kwam. Anders had ik dat geld naar de bufferrekening gedaan. Maar ja, ik moet ook kleding aan kunnen trekken in de zomer en van het najaar moet ik er een halfjaar uit, dus dan kan ik geen winterkleding shoppen.

Vrijdag 27 april

Rare week - diary 5Keek ik koningsdag op tv en daarvoor ging ik wat supermarkten langs voor boodschappen. Het was er heerlijk rustig, ideaal!

Rare week - diary 5Vandaag maakte ik voor het eerst zoete aardappel klaar! Want het schijnt gezond te zijn, veel vezels en vitamines, dus kom maar op! Dat mixte ik met gewone aardappels en broccoli en een satéburger erbij en dat was een heerlijke combi! Dat ga ik vaker eten!

Zaterdag 28 april

Rare week - diary 5Ik had mezelf beloofd om het weekend niks te doen, maar stofzuigen had ik al een paar weken niet meer gedaan dus dat móést gebeuren. Verder heb ik me helemaal aan mijn belofte gehouden!

Zondag 29 april

Rare week - diary 5Vandaag deed ik weer helemaal niks op het maken van een spaarmeter na. Omdat er op mijn bufferrekening nog niet genoeg geld staat om mijn bed van te betalen, moet ik tijdelijk een andere rekening plunderen.

Eigenlijk wilde ik dat niet meer, maar het bed zal toch betaald moeten worden, dus ja. Toen besloot ik een spaarmeter te maken om het geleende geld zo snel mogelijk terug te zetten op de rekening waar het hoort. Dat gaat me sowieso lukken dit jaar, maar ik was net zo gemotiveerd om lekker te kunnen sparen, om dat op te bouwen en dan wordt het weer afgebroken. Dat demotiveert echt enorm.

Dus ik zocht een manier om mijn motivatie weer terug te vinden en opnieuw mijn spaargeld te laten groeien, maar eerst groei te zien bij de rekening waarop het ‘geleende geld’terug moet. Ik koos er deze keer bewust voor om vakjes te maken van 50 euro in plaats van 100 euro zodat ik meer en sneller de vakjes kan inkleuren, wat ook weer extra motiveert.

Dus hiermee ben ik ervan overtuigd dat het weer helemaal goed gaat komen. Al kan ik dan ook inmiddels niet meer wachten tot het geld echt weg is, want ik kan er toch niks mee, dan hoef ik het ook niet meer. Hebben jullie dat ook altijd? Als je weet dat je een groot bedrag moet betalen dat je het dan maar liever gelijk kwijt bent van je rekening? Dan hoef je er tenminste niet meer aan te denken!

Hoe was jullie koningsdag en weekend?!

3 thoughts on “Rare week – diary 5”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *