Relaxen en investeren – diary 96

4 februari 2020 4 Door Marìs

Relaxen en investeren – diary 96. Dat was wat ik deze week voornamelijk gedaan heb. Naast stiekem nog wat te stressen. Want dat hoofd van mij wil soms gewoon niet stil staan.

Relaxen en investeren - diary 96

Relaxen en investeren – diary 96

Relaxen en investeren – diary 96. Deze week had ik lekker een extra dagje weekend ingepland voor mezelf. Want ik had de dinsdag vrij genomen! Daar was ik hard aan toe. En ik had nog 3 uur en 41 minuten aan verlof staan wat ik voor 1 juli moest opnemen, dus dat kwam mooi uit. Die zijn nu gelijk op!

Leestip: Wat doe ik nu allemaal met sparen?

Maandag 27 januari

Relaxen en investeren - diary 96

Vandaag maakte ik mijn puzzel af! En dit is het eindresultaat. Het was erg leuk, maar door de kleine details ook niet het meest makkelijke. Het was een puzzel van 500 stukjes dus dat was goed te doen! Op naar weer een volgende puzzel 😉

Dinsdag 28 januari

Vandaag was ik dus heerlijk een extra dagje weekend aan het houden. Ik had hierdoor echt even de tijd om goed te relaxen en voelde me ook echt een stukje meer ontspannen hierdoor, dus dat was fijn. Wat zou het heerlijk zijn om dit wekelijks te kunnen doen! Het beviel mij echt uitstekend. Dus wellicht vlak voor de zomer toch terug naar 12 uur werken in 4 dagen tijd, ipv 12 uur werken in 5 dagen tijd. Maar eerst maar even afwachten wat er volgende week gebeurt als al die nieuwe mensen erbij komen en afwachten of/ hoe lang mijn contract verlengd gaat worden. Dat zal ik naar alle waarschijnlijkheid eind Maart weten.

Woensdag 29 januari

Relaxen en investeren - diary 96

Vandaag nam ik ook even een momentje om weer lekker te lezen na mijn werk. Ik ben nu bezig in het boek ‘vrijdag’ van Loes den Hollander. Erg spannend!

Donderdag 30 januari

Relaxen en investeren - diary 96

Het was weer tijd voor de nieuwe Donald Duck! Ik ging er weer even lekker voor zitten.

Relaxen en investeren - diary 96

Ook kwam het betaalverzoek binnen voor mijn investering, dus dat maakte ik direct over. Ik heb er nu alweer zin in om daarvoor de maandelijkse terugbetalingen te ontvangen! Helemaal leuk!

Zaterdag 1 februari

Relaxen en investeren - diary 96

In de avond keek ik All together now en ineens zegt iemand: ‘hallo, ik ben Denise’, en ik dacht: die ken ik! Bekende stem! Oja! Daar heb ik les van gehad tijdens de Singing Saturday cursussen op de Babette Labeij Music Academy een paar jaar geleden! Zo leuk!

Toen ze begon met zingen dacht ik echt: wtf ben jij nou aan het doen? Je kan veel beter. Maar later in het nummer maakte ze dat weer goed en mocht ze op stoel nr 3 gaan zitten. Helaas werd ze eruit gekickt door de laatste persoon waar ik persoonlijk niet zoveel mee heb. Maar dat is puur een kwestie van smaak. Maar toch was het leuk om te zien.

Zondag 2 februari

Relaxen en investeren - diary 96

Vandaag wil ik een combinatie doen van een relaxdagje en veel artikelen schrijven en inplannen! Ik begon met uitslapen en als lunch nam ik pizza, want ik hoefde vandaag even niet te koken van mezelf. Ook keek ik via Youtube de pyjama podcast van Bonnie en ik bekeek de folders.

Later op de middag begon ik met het schrijven en inplannen van artikelen. Waaronder ook deze diary. Hopelijk hou ik morgen dan weer wat tijd over om te lezen!

Leestip: Mijn favoriete uitgaven!

Neem jij vaak een extra dagje vrij? Of net als ik ook eigenlijk bijna nooit?