Resultaat afhankelijke uitkering is bekend

Resultaat afhankelijke uitkering is bekend

19 juni 2021 0 Door Marìs

Mijn resultaat afhankelijke uitkering is bekend. Er was al een tijdje bekend dat het 3% zou zijn, maar 3% van wat, dat wist ik niet. Dus viel er ook weinig uit te rekenen.

Resultaat afhankelijke uitkering is bekend

Mijn resultaat afhankelijke uitkering is bekend! Ik kon vandaag eindelijk mijn loonstrook downloaden en dús ook zien hoeveel de resultaat afhankelijke uitkering voor mij netto zou zijn. Ik heb dit wel eens vaker ontvangen en toen was het nooit zoveel. Meestal een paar tientjes, maar dan was het aantal procent ook lager.

Leestip: Er is extra geld onderweg!

Het was voor mij dus een complete verrassing hoeveel het deze keer zou zijn. Inmiddels heb ik mijn loonstrook dus kunnen downloaden en het bedrag gezien. Voor mij komt het deze keer neer op 188,49 euro netto. Een leuk noemenswaardig bedrag!! Meestal als ik extra geld ontvang bedenk ik voor dat bedrag een doel. Deze keer niet.

Er zijn namelijk wat diverse dingen die ik graag deze maand wil uitvoeren en daarom heb ik deze maand gewoon naar mijn totale inkomsten gekeken en daar een verdeling bij gemaakt. Dat zien jullie natuurlijk later, want er zou tussen nu en de dag dat mijn salaris gestort wordt nog meer geld kunnen komen. Ik heb namelijk een paar aanvragen uitstaan voor uitbetalingen van enquete sites.

Wel kan ik alvast vertellen dat ik 2 dingen ga doen die ik al een tijdje wilde doen en nummer 1 is; nieuwe kaarsen in glas bestellen. Of terwijl, voorraad aanvullen. Zo kan ik straks van de winter weer gezellig kaarsen branden. Dit betreft de kaarsen in glas zonder geur. De geurkaarsen in glas komen op een later moment.

Het tweede ding wat ik ga aanschaffen is een nieuwe pet. Deze keer geen gewone pet, maar een pet met uv bescherming die tegelijkertijd ook een verkoelende pet is. Wanneer je deze onder het water houdt, houdt hij je hoofd 5 tot 10 uur koel. Ideaal met de hitte en ook wanneer ik weer op vakantie kan naar Gran Canaria. In het verleden had ik namelijk altijd wel een petje bij me, maar ik deed hem ook vaak nog wel eens af, omdat ik het dan te warm vond op mijn hoofd. Dus dan had het nog weinig effect. Dit lijkt mij dus de ideale oplossing. Het grappige is dat mijn collega vandaag ook een pet op mijn hoofd zette en zei; Lekker koel he? Die had dus ook een koelpet gekocht, wel grappig!

Leestip: Zo spaar jij ook 30.000 euro!

Ontvang jij wel eens een winstuitkering van je werk? 

Resultaat afhankelijke uitkering is bekend