Rustig aan

Rustig aan

26 oktober 2020 4 Door Marìs

Vandaag doe ik het even rustig aan. Ik heb het gevoel dat mijn vakantie loeidruk was.

rustig aan

Rustig aan

De reden dat ik het nu rustig aan doe is omdat ik voel dat het nodig is. Eigenlijk nu ik dit schrijf, bedenk ik me dat ik het helemaal niet rustig aan doe, want ik zit hier nu toch weer een artikel de typen.

Leestip: Vakantie uitgaven!

Omdat mijn site even weigert, doe ik het via mijn telefoon, wat onwijs onhandig schrijven is. Maar ik heb geen geduld om te wachten tot de site geladen is, want ik wil zo nog even rustig lezen. En daarna op tijd gaan slapen.

Mijn eerste vakantieweek was heel fijn en ook lekker rustig, omdat ik op mini-vakantie was. Wel heb ik veel gewandeld, maar dat geeft mentaal rust. Mijn been vond dat minder leuk, want daar heb ik nog steeds last van, en dat lijkt nu ook zelfs weer wat erger te worden nu ik weer thuis ben.

De tweede vakantieweek was ik druk met boeken lezen, want er moesten er veel tegelijk terug, die niet meer verlengd konden worden en dat gaf stress. Ook moesten er diverse dingen geregeld worden voor verbouwklussen waarvoor we naar diverse winkels/ bedrijven moesten. Zo waren er bijvoorbeeld planken binnen gekomen die mijn moeder besteld had. Die haalden we samen op, maar toen bleek pas de helft er te zijn en moeten we volgende week dus wéér terug.

Ook zijn er alvast tegels uitgezocht en besteld voor de wc beneden. Want dat wordt gecombineerd met het project: badkamer herstellen. Ik ben dus onwijs druk geweest afgelopen week waar dat eigenlijk niet de bedoeling was, maar wat wel snel gebeuren moest.

Afgelopen week zou de klusser eigenlijk de hele week hier aan de slag zijn gegaan, maar dat werd uiteindelijk maar 1 dag. Dit omdat bestellingen gewoon maar niet binnen komen vanwege Corona. Ik zit dus nog steeds in de chaos omdat de kozijnen van binnen niet afgetimmerd zijn. En daardoor kan mijn 2e bovenkeukenkastje ook nog steeds niet worden opgehangen, want die komt vlak naast het kozijn te hangen. Maar aangezien dat spul uit het buitenland moet komen, weet niemand wanneer het binnen komt.

Mentaal

Mentaal ben ik dan ook echt uitgeblust. Daardoor zie ik er erg tegenop om weer aan het werk te moeten deze week. Want het is flink druk heb ik al gelezen. En met de feestdagen op komst zal de drukte voorlopig ook nog niet afnemen. Ik hoop dus maar gewoon dat het nu héél snel kerst is. Want dan ben ik natuurlijk weer vrij. Op de kerstdagen zelf dan 😉 Ik merk ook dat ik mijn werk daarom op dit moment even niet meer leuk vind. Omdat het mij even teveel is allemaal.

Ik hoop daarom ook mijn beide blogs snel verder te kunnen laten groeien, zodat ik wellicht nog 1 dagje minder kan gaan werken in de (nabije?) toekomst. Voor nu ben ik al heel dankbaar dat ik mijn 5e dag werken vaarwel heb kunnen zeggen, want dan was de kans op instorten nog groter geweest.

Mijn doel is om weer wat meer me-time in te plannen en werk wat ik nog thuis doe aan mijn blogs en kliksites, zo goed mogelijk te verdelen. Want dat is iets waar ik namelijk wél zin in heb en blij van wordt op dit moment!

Leestip: Hoe Nicole W. over geld denkt!

Ben jij ook wel eens mentaal uitgeput ná je vakantie?

rustig aan