Rustig – diary 148

Rustig – diary 148

26 januari 2021 0 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; Rustig – diary 148. Het was eindelijk weer rustig op het werk qua post!

Rustig - diary 148

Rustig – diary 148

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; rustig – diary 148. Het was fijn om eindelijk weer eens een rustige werkweek te hebben waarin we lekker op tijd klaar waren. Want ik vond het wel prettig om mezelf rustig te kunnen houden op het werk nu mijn hart weer steeds op hol slaat.

Leestip: Kies 1 uitgave!

Woensdag 20 januari

Rustig - diary 148

Ik was bezig in dit boek, erg spannend! (Deel 2 van souvenir). Gelukkig was dit zeker nog niet het laatste boek wat ik heb liggen van Suzanne Vermeer. Maar ik wissel het een beetje af, omdat het saai wordt voor de lezers van mijn boekenblog als ik week in, week uit alleen boeken van dezelfde schrijver/ schrijfster review.

Donderdag 21 januari

Rustig - diary 148

Snackavond! Soms mag dat even.

Vrijdag 22 januari

Rustig - diary 148

Schrijfdag! Zo schreef ik vandaag 4 artikelen voor deze blog én nog 2 voor mijn andere. Daarna was ik er ook echt wel even klaar mee.

En! Het was payday! Dus ik zette mijn geld gelijk toen ik wakker werd alweer op zijn plekje. Dat is echt een moment waar ik elke maand weer opnieuw van geniet.

Zondag 24 januari

Ik ruimde de keuken alvast leeg, haalde palmbomen weg bij de ramen, en zette de ladder alvast klaar! Want ik kreeg ineens bericht dat onze klusser niet meer verder kon bij zijn huidige klus, dus of hij komende week hier mocht komen. Voor het aftimmeren van de kozijnen en het vernieuwen van de boeidelen en nog wat kleine dingen. Nou graag!!

Het grappige was, dat ik voor de dinsdag al vrij gevraagd had op mijn werk. Omdat ik extra wilde uitrusten. Dat komt nu dus ook extra goed van pas, omdat ik het altijd erg vermoeiend vind als er geklust wordt, terwijl ik ook alle dagen daarvan moet werken. Nu kan ik dinsdagochtend iets langer blijven liggen om uit te rusten, wel fijn! En heel fijn dat de kozijnen straks eindelijk afgetimmerd zijn!

Leestip: Wat wil jij anders zien?!

Hebben jullie in totaal wel eens meerdere maanden moeten wachten op materiaal wat maar niet geleverd werd?