saaie week – diary 3

Saaie week – diary 3. Vorige week konden jullie lezen dat ik weer eens patience speelde. Deze week was eigenlijk een beetje een saaie week. Wat foto’s betreft. Op een paar uitzonderingen na!

Saaie week - diary 3

Saaie week – diary 3

Saaie week – diary 3. Deze week was een beetje een saaie week voor jullie dan, want soms was ik zo druk bezig (soms ook niet) dat ik vergat om foto’s te maken. Dus deze keer zijn het er niet zo heel veel jammer genoeg. Maar ik zeg; volgende week beter! 😉 Soms heb je gewoon van die weken.

Maandag 9 april

Saaie week - diary 3Ik ging weer naar de kapper! Want afgelopen vrijdag maakte ik al gelijk een afspraak om mijn haar vandaag te laten verven. Dat deed ik omdat ik nooit zin heb om naar de kapper te gaan om te laten verven omdat ik daar altijd zo lang zit. En ondertussen vind ik het dan zonde van mijn tijd omdat ik nog genoeg andere dingen te doen heb. Maar ja, ik had zoveel uitgroei dat ik wel moest. Door een afspraak te maken, móést ik wel!

Saaie week - diary 3Tussen de middag zette ik de soep op en maakte ik alvast mijn eten schoon voor de avond, zodat ik het alleen nog maar aan hoefde te zetten.

Dinsdag 10 april

Saaie week - diary 3Vandaag kreeg ik mijn foto terug gestuurd, verwerkt tot foto voor mijn wekelijkse rubriek! Wat vinden jullie ervan? Ik vind hem helemaal leuk geworden en ben er erg blij mee!

Woensdag 11 april

Saaie week - diary 3Een dag later kwam ook mijn logo terug! Ook deze vind ik super leuk geworden! Mijn logo zullen jullie weinig tot niet terug gaan zien, maar deze zal ik bijvoorbeeld gebruiken wanneer ik een factuur moet versturen voor mijn blog.

Donderdag 12 april

Saaie week - diary 3Vandaag was een leuke dag op het werk. We kregen een (vers van de bakker) roomboter gevulde koek. Ze hadden er 20 moeten bestellen voor een vergadering later die dag, maar door een typfoutje hadden ze er 200 besteld, oeps! Foutje, BEDANKT!! Hij was erg lekker!! Dus diegene mag wat mij betreft wel vaker bestellen, haha!

Saaie week - diary 3Later op de middag nam ik lekker een bakje meloen! Vaak heb ik dan namelijk trek, dus top als ik dan iets van fruit kan pakken!

Vrijdag 13 april

Saaie week - diary 3Vandaag kon ik lekker extra werken! Maar wel pas vanaf 11 uur! Er moest namelijk nog een folder tussengevoegd worden bij de huis an huis folders van zaterdag. Dus we zaten daar met een heleboel mensen allemaal de folder tussen te voegen die er nog tussen moest. Zo heb ik toch weer ruim 2 uur extra tijd kunnen scoren, dus helemaal top!!

Zaterdag 14 april

Saaie week - diary 3Van de week had ik met mijn moeder samen lekker bami besteld, daar hoort natuurlijk kroepoek bij! Vandaag at ik het laatste restje op. Vanmorgen had ik gewoon gewerkt, daarna meteen mijn boodschappen gehaald en daarna was ik naar mijn tante gegaan.
Omdat ik haar een hele tijd niet gezien had hadden we flink wat bij te praten, en zo werd het ongemerkt al half 6 voordat ik daar weer weg was, terwijl ik daar om half 12 al was, haha.

Zondag 15 april

Saaie week - diary 3Zondag was dit de enige folder die ik te bekijken had, waar ik wel van baalde, want ik vind het altijd heerlijk als ik op zondag lekker alle folders door kan bladeren. Wel een goede reminder dat ik binnenkort dus even mijn airmiles moet gaan inwisselen! Want 5 euro korting kan ik altijd wel gebruiken!

Hoe was jouw afgelopen week en weekend? Verheugen jullie je ook zo op het lekkere weer wat er deze week aan komt?

One thought on “saaie week – diary 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *