September is begonnen! – Diary 24

September is begonnen! – Diary 24. Vorige week konden jullie zien hoe mijn laatste vakantieweek was. Deze week is het overduidelijk dat september begonnen is! Op meerdere fronten.

September is begonnen! - Diary 24

September is begonnen! – Diary 24

September is begonnen! – Diary 24. Het is overduidelijk dat september nu begonnen is. Ten eerste is er in deze eerste week op mijn werk gelijk ineens weer heel veel werk, yes, yes yes!! En ten tweede is het ook goed te merken aan het weer, wat nu echt weer wisselvallig is. Doei lekker veel zonuren. Maar ach, zo lang ik me goed voel klaag ik niet! Ik ben blij dat september begonnen is. Mijn laatste hele maand op het werk voor dit jaar. Dan kan ik tenminste nog even flink wat overuren scoren en dus nog even flink wat geld voor de verhuizing! Ik ben zó benieuwd hoeveel ik bij elkaar heb eind dit jaar!

Maandag 3 september

September is begonnen! - Diary 24

Vorig week meldde ik mij aan om 2 weken gratis videoland te kunnen kijken, of nou ja, voor 1 cent. Dat weekend keek ik gelijk meerdere afleveringen van Nieuwe Tijden. Maandag ging ik daar gelijk mee door!

Dinsdag 4 september

September is begonnen! - Diary 24

Vandaag was het gelijk weer lekker druk op het werk! Ik werd meteen gevraagd of ik woensdag én vrijdag ook wilde werken, nou GRAAG!!
Ook probeerde ik alvast mijn contract te krijgen voor komend voorjaar zodat ik dat bij de bank kan gebruiken, maar nee daar willen ze niet aan meewerken. Heel kinderachtig, want het is een kleine moeite en in het verleden voor andere collega’s wel gedaan. Dus hier was ik flink pissig over. Juist omdat ze weten hoe belangrijk het voor me is om zsm te kunnen verhuizen. En dat ze écht iemand kunnen helpen. Hoe moeilijk is het dan om even een beetje moeite te doen voor iemand. Maar nee.

Woensdag 5 september

September is begonnen! - Diary 24

Woensdag toen ik terug kwam liep ik door een hoosbui! Ik kwam helemaal doorweekt thuis en hing mijn koeltasje aan de deur te drogen.

September is begonnen! - Diary 24

Ook liep ik het laatste stukje in mijn schoenen te soppen, zelfs mijn sokken waren nat! Dat krijg je met zomersneakers die lekker luchtig zijn… Ik zette ze te drogen op een handdoek en deed er keukenrol in om het ergste vocht/ water eruit te krijgen. En ik pakte gelijk mijn winter/ herfst sneakers uit de kast. 1 paar alvast voor de natte dagen.

Vrijdag 7 september

September is begonnen! - Diary 24

Ik legde alvast een Vomar briefje klaar met het geld wat nog in de Vomar portemonnee zat. Dus er was even wat extra geld nodig. Ik pakte weer wat extra geld om extra voorraad in te slaan.

September is begonnen! - Diary 24

Ik had nog bloemkoolschotel staan voor 1 avond, maar die kon ik nog een dag bewaren. Dus maakte ik vandaag meteen eten voor 2 dagen. Tagliatelle met spinazie en roomsaus. Zo had ik gelijk eten staan t/m zondag. Want ik ben zaterdags altijd erg moe na de hele week werken. En omdat het op vrijdag nooit zo druk is op het werk, had ik vandaag nog wel wat energie over om te koken.

Zaterdag 8 september

September is begonnen! - Diary 24

Vandaag haalde ik mijn boodschappen en dit was de extra voorraad. Uiteindelijk heb ik dat natuurlijk weer alvast netjes opgeruimd in de tas en plastic box. Ik kan nu steeds meer door gaan strepen van mijn lijstje en dat voelt heel goed! Zo ben ik begin volgend jaar toch mooi een stuk goedkoper uit in de supermarkt!

Zondag 9 september

September is begonnen! - Diary 24

En ik sloot de week af met lekker op de bank hangen in nachthemd onder m’n dekbed met een bord eten én natuurlijk weer Nieuwe Tijden kijkend. Ik ben al t/m aflevering 47 gekomen die avond, dus dat gaat de goede kant op. Op naar nummer 75!

Hoe was jullie week? Merkten jullie ook gelijk ergens aan dat het alweer september is?

 

One thought on “September is begonnen! – Diary 24”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *