Snacken, eten en inpakken – diary 16

Snacken, eten en inpakken – diary 16. Vorige week verdiende ik weer extra geld en had ik een maf ontbijt. Deze week neem ik een snack, maak ik eten voor het hele weekend en pakte ik spullen in.

Snacken, eten en inpakken - diary 16

Snacken, eten en inpakken – diary 16

Snacken, eten en inpakken – diary 16. Je ziet dat ik afgelopen weer even een lekkere snack nam, dat ik ervoor zorgde dat mijn eten voor het hele weekend al klaar stond en dat ik alvast wat dingen inpakte voor de toekomstige verhuizing!

Maandag 9 juli

Snacken, eten en inpakken - diary 16Tja… ik probeer het nog steeds, maar elke keer zonder succes.

Dinsdag 10 juli

Snacken, eten en inpakken - diary 16Helaas! Een kruisje! Even symbolisch, want ik kreeg definitief te horen dat ik geen vast contract krijg omdat ze die hier gewoon niet willen geven. Stiekem wist ik dat natuurlijk al lang, maar wie niet waagt..! Nu heb ik er in elk geval voor mijn gevoel alles aan gedaan om het wel te krijgen.

Woensdag 11 juli

Snacken, eten en inpakken - diary 16Wel mag ik extra werken tot het eind van mijn contract! Stel dat ik een ww uitkering aan zou vragen, dan krijg ik die maximaal 3 maanden. Want ik voldoe niet aan de jareneis. Die eis houdt namelijk in dat je de laatste 5 jaar minimaal 4 jaar daarvan gewerkt moet hebben, maar na mijn hersenkneuzing ging het zo slecht met mij dat ik toen mijn schoonmaakcontract (toen nog maar 4 uur per week) af liep 2,5 jaar niet gewerkt heb.

Tot dat ik bij de post terecht kwam dus. Maar om een lang verhaal kort te maken; dan zou ik dus als nog 3 maanden zonder inkomsten zitten, want ik moet er 6 maanden uit, dus nu extra geld verdienen komt mij dubbel zo goed uit. Dan kan ik dat geld lekker weg sparen.

Vrijdag 13 juli

Snacken, eten en inpakken - diary 16Tijd voor een gekke lunch! Ik had nog een klein beetje soep over wat net niet vullend genoeg was, dus maakte ik de kipvingers op! Zo had ik gelijk de vriezer ook weer wat leger gemaakt.

Snacken, eten en inpakken - diary 16Ook had ik weer lekker gewerkt vanmorgen! De plustijd stijgt al lekker richting de plus 20 uur! Op naar de plus 45!

Snacken, eten en inpakken - diary 16In de avond maakte ik alvast tagliatelle met spinazie en roomsaus. Eten voor 3 avonden op rij! Vanavond was de macaroni aan de beurt om op te maken met als toetje een kiwi gold!

Zaterdag 14 juli

Snacken, eten en inpakken - diary 16Soms komen we stickers of briefjes tegen in of op de postkrat met een plaatsnaam erop. Dan roep ik altijd; jongens wie gaat er naar ‘plaatsnaam’!? Dan heb ik nog een kratje voor je! Of ik zeg; nou mensen, ik ga even naar ‘plaatsnaam’ deze krat terug brengen, doei!! Tja… soms hebben we hele flauwe humor, maar het is en blijft altijd gezellig!

Snacken, eten en inpakken - diary 16Toen ik thuis kwam was het tijd om deze ingepakte plastic kratten op te ruimen. Ik heb alvast dingen ingepakt die ik sowieso de rest van dit jaar niet meer nodig heb.

Zoals spelletjes die ik bijna niet speel of met veel personen moet spelen, boeken die ik al gelezen heb en dvd’s die ik dit jaar niet meer ga kijken omdat ik nog andere heb liggen om te kijken. En wat losse troep. Na een beetje stapelen en schuiven in de kast wist ik deze kratten in de kast op te bergen, top! Scheelt weer tijd als ik ga verhuizen!

Snacken, eten en inpakken - diary 16Ook las ik het Gran Canaria boekje van mijn moeder uit, dus die krijgt ze komende week weer terug!

Zondag 15 juli

Snacken, eten en inpakken - diary 16Druk bezig achter de laptop met thee drinken, artikelen schrijven…

Snacken, eten en inpakken - diary 16En over de wet van de aantrekkingskracht in combinatie met geld lezen! Ik was er de hele dag mee bezig, zoveel was het!

Ben jij ook zo ongeduldig met inpakken dat je al meteen wilt beginnen als je weet dat er een verhuizing aan komt?

One thought on “Snacken, eten en inpakken – diary 16”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *