Snacklade gevuld – diary 161

Snacklade gevuld – diary 161

27 april 2021 4 Door Marìs

Vandaag zien jullie mijn photodiary; Snacklade gevuld – diary 161. Ik vulde mijn lade in de vriezer bij, zag kleur in de tuin verschijnen en maakte een vakantie envelop.

Snacklade gevuld - diary 161

Snacklade gevuld – diary 161

Vandaag in deze photodiary; Snacklade gevuld – diary 161. Ik vulde mijn snacklade in de vriezer bij, want ik hou ervan om te kunnen kiezen!

Leestip: 13 euro per maand extra!

Dinsdag 20 april

Snacklade gevuld - diary 161

Er verscheen ineens veel kleur in mijn tuin. Een giga hoeveelheid paardebloemen zorden voor veel geel, maar ook kwamen er weer tulpen uit. Ook een heel donker paarse, hij lijkt bijna zwart inmiddels!

De paardebloemen sloopte ik zoveel mogelijk, anders zijn er straks weer zoveel pluizen in de tuin!

Woensdag 21 april

Snacklade gevuld - diary 161

Ik vulde de snacklade bij! Ik hou ervan om veel keuze in snacks te hebben als ik ga frituren.

Donderdag 22 april

Snacklade gevuld - diary 161

Ik maakte een vakantie envelop. Want ik had 10 euro boodschappengeld over. Daarnaast gaat ook mijn weekgeld van tijdens de vakantie natuurlijk mee, plus nog meer geld wat ik tussendoor over heb. Ik dacht er eerst aan om van mijn salaris van mei/ vakantiegeld 50 euro op te nemen voor de vakantie, maar omdat ik het nu op deze manier al bij elkaar spaar, is dat helemaal niet nodig. Eventueel kan ik ook nog 50 euro opnemen van mijn supermarkt spaarkaart, dus ik kom een heel eind!

Vrijdag 23 april

Payday! Ik deed vandaag weer mijn administratie en zette mijn geld op de rekeningen waar het naartoe moest. Ik word er altijd zo enorm blij van om mijn saldo elke keer weer te zien groeien! Dat voelt heerlijk.

De komende tijd wordt het alleen nog maar veel leuker, want dan gaat het grote sparen voor de tuin bij mij pas écht beginnen. Dan zal er elke maand heel veel geld naar dit doel toe gaan zodat het ook lekker snel zal gaan met sparen.

Leestip: Tussendoel voor de buffer is behaald!

Welke frituursnacks zijn jouw favoriet? Ik gooi alles in de airfryer, een frituurpan heb ik al jaren niet meer.