Sneeuwstorm – diary 150

Sneeuwstorm – diary 150

9 februari 2021 0 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; Sneeuwstorm – diary 150. Want er lag uiteindelijk flink wat sneeuw!

Sneeuwstorm - diary 150

Sneeuwstorm – diary 150

Deze week mijn photodiary; Sneeuwstorm – diary 150. Ik ben blij dat ik vandaag (als jullie dit lezen) nog lekker een dagje vrij ben! Want ik had verlof vanwege mijn moeders operatie.

Leestip: Niveaus van financiële onafhankelijkheid!

Maandag 1 februari

Sneeuwstorm - diary 150

Vandaag zag ik dat de zaterdag ervoor brand geweest is bij winkelcentrum Plaza in Playa del Inglés (Gran Canaria). Er zijn geen gewonden gevallen, maar wel 6 panden beschadigd. Dit centrum ligt tegenover het witte kerkje (voor de mensen die Playa del Inglés een beetje kennen). Zo triest voor deze mensen, die afhankelijk zijn van het toerisme. Er zijn al nauwelijks tot geen toeristen, en dan wordt je ook nog getroffen door brand.

Woensdag 3 februari

Sneeuwstorm - diary 150

Yes! Ik maak vaak van tevoren wat fruit klaar voor als ik uit mijn werk kom. Zodat ik eerst neer kan ploffen met een gezonde snack! Partjes snijden vind ik ideaal, omdat ik dan lekker in het schaaltje kan graaien en ondertussen wat anders doen. Meestal is dat de tv aanzetten en in de gids kijken wat ik terug wil kijken van de vorige avond.

Donderdag 4 februari

Sneeuwstorm - diary 150

Bloemen! Mijn moeder had voor kerst een cadeaubon uitgezocht (meerdere), waarvan 1 van een bloemenwinkel. Omdat ik zo zenuwachtig was voor haar operatie, gaf ze deze aan mij. Zo lief!

Zaterdag 6 februari

Ik was bezig met het uitbreiden van mijn playlist met Spaanse nummers. Ik zoek altijd de leuke liedjes op met de songteksten in de video, zodat ik de teksten kan meezingen.

Zondag 7 februari

De tuintafel werd een skischans tijdens de sneeuwstorm!

Sneeuwstorm - diary 150

En ook ik had sneeuwduinen in mijn achtertuin. Ik haat sneeuw, maar dit zag er wel gaaf uit! Al mag het dan van mij binnen 24 uur ook gewoon weer allemaal verdwijnen, want het geeft zoveel ellende, rotzooi en gevaar!

Leestip: Zo voelt het om je spaardoel te bereiken!

Hoe denk jij over sneeuw? Leuk? Of ellendige troep?