Songfestival – diary 165

Songfestival – diary 165

25 mei 2021 0 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie mijn photodiary; Songfestival – diary 165. Collega’s hadden het erover; het songfestival. Omdat er niks beters te doen is in deze tijden volgden extra veel mensen het avontuur.

Songfestival - diary 164

Songfestival – diary 165

Dus deel ik vandaag met jullie mijn photodiary; Songfestival – diary 165. Want ook ik volgde het volwassen songfestival dit jaar. Normaal kijk ik alleen naar het junior songfestival, die vind ik over het algemeen veel leuker. Verder was ik deze week vooral veel aan het lezen en schrijven.

Leestip: Geld verdienen via internet!

Dinsdag 18 mei

Songfestival - diary 165

Vorige week schreef ik flink wat dagen niet, omdat ik erg achter geraakt was met mijn boekenblog. Ik besloot volop te gaan lezen en even niet voor deze blog te schrijven. Met pijn in mijn hart. Je ziet op deze foto ook meteen een gigantische daling in het aantal bezoekers op de dagen dat er niks online kwam. Ook is het WordPress systeem altijd in de war. In de zomer moet ik altijd invoeren dat mijn artikelen om 5 uur online komen, om ze om 6 uur in de ochtend online te krijgen. In de winter kan ik wel gewoon 6 uur invullen. Heel apart.

Au, pijnlijk! Ik werk zo hard voor mijn beide blogs en dan doet dit wel even pijn. Soms zit mijn baan bij de post me dan echt in de weg. Die tijd had ik anders kunnen gebruiken om te schrijven en lezen. Waardoor ik dan door had kunnen schrijven op deze blog.

Inmiddels is het me gelukt om later deze week wat vooruit te kunnen werken! Voor beide blogs! De oplettende kijker ziet ook al wat artikelen staan voor begin oktober, deze had ik al vooruit geschreven voor mijn vakantie van 2020 die uiteindelijk niet doorging, deze heb ik toen doorgeschoven naar 2021, dezelfde data. Omdat op dat moment mijn vakantie ook doorgeschoven was naar 2021. Ik ga later kijken wat daarvan nog relevant is op het moment dat ik dit jaar op vakantie ben. Zodat er wel dagelijks een artikel online komt als ik op vakantie ben. Dan gaan mijn verdiensten/ inkomsten tenminste ook gewoon door, dat is wel zo fijn!

Woensdag 19 mei

Yes! Eindelijk stond mijn loonstrook online en kon ik zien hoeveel ik deze maand, inclusief vakantiegeld, precies zou ontvangen! Dan ga ik altijd meteen mijn administratie doen.

Donderdag 20 mei

Songfestival - diary 165

Omdat ik nu wist hoeveel salaris ik zou ontvangen, kon ik diverse artikelen alvast maken. Maar omdat ik ze niet allemaal achter elkaar online wil laten komen, zocht ik naar inspiratie voor andere artikelen. En tot mijn vreugde vond ik die ook! Zo kon ik eindelijk lekker ver vooruit werken. Dit deed ik al in de ochtend. En hierdoor hield ik in de middag en avond extra tijd over om te lezen. Heerlijk! Inmiddels heb ik namelijk ook voor mijn boekenblog weer een heel klein beetje vooruit kunnen werken, maar er moet nog veel meer vooruit gewerkt worden. Anders raak ik snel weer achter als ik bijvoorbeeld een dik boek lees, want daar ben ik nou eenmaal lang in bezig.

Vrijdag 21 mei

Payday! Ik werd wakker en zette meteen het spaarbedrag weg wat voor de tuin bestemd is. Het eerste echte grote bedrag dat ik in 1x weg kon zetten! Wat voelt dat lekker! Zo fijn dat ik nu weer wat dingen kon regelen, wegzetten, bestellen en sparen!

Zaterdag 22 mei

Songfestival - diary 165

Ik had de 2 halve finales steeds een dag erna teruggekeken. Toen had ik al een lijstje met favorieten gemaakt. Zaterdag kwam daar nog een land bij. De Spaanse inzending kende ik al, al was hij wel veranderd met toen ik kon stemmen welk lied van de 2 Spanje moest doen op het songfestival. Ik had precies op het andere lied gestemd, hoewel ik ze beiden leuk vond. De andere was iets meer uptempo, wat het meestal weer iets beter doet op het songfestival, naar mijn idee.

Mijn favorieten zijn helaas ver onderaan geëindigd, met een 22e plek voor San Marino en een 24e plek voor Spanje. Ook van Duitsland werd ik vrolijk, maar die eindigde nóg lager op een 25e plek.

Met de nummers die het hoogste stonden had ik dan weer precies 10x niks! Jammer! Hopelijk volgend jaar beter, maar ik heb als nog een leuke avond gehad!

Voor 1x bleef ik op totdat je kon stemmen. Toen ben ik gaan slapen en de volgende ochtend heb ik de rest teruggekeken. Overige landen die ik leuk vond waren: Malta, Servië, Ijsland, Zweden, Litouwen, Cyprus, Griekenland en Noorwegen. De rest vond ik niks.

Leestip: Hoe ik mijn clix verdien!

Heb jij ook gekeken naar het songfestival? Welke landen vond jij allemaal leuke liedjes hebben? Ik vind het ook altijd zo gaaf als ze er dan ook nog een goede dansact bij hebben! Ik heb wel hard gelachen de eerste keer dat die Russische vrouw zo haar jurk uit stapte. Geniaal! Maar de zang en lied zelf vond ik niet veel aan.