Spaarmeter erbij – diary 95

28 januari 2020 0 Door Marìs

Spaarmeter erbij – diary 95. Deze week maakte ik er weer een spaarmeter bij, voor een nu nog geheim doel! Later dit jaar horen jullie daar meer over.

Spaarmeter erbij - diary 95

Spaarmeter erbij – diary 95

Spaarmeter erbij – diary 95. Ik maakte er een spaarmeter bij voor een nu nog geheim doel. Las weer Donald Duck en maakte weer eens lasagna. Daarnaast las ik ook weer een bieb-boek uit.

Leestip: Belangrijkste geldles van 2019!

Dinsdag 21 januari

Spaarmeter erbij - diary 95

De linker spaarmeter hing ik erbij! Deze gebruikte ik voor mijn verhuizing als ‘Freedom’ spaarmeter. Omdat mijn geheime doel ook onder het kopje ‘Freedom’ valt, heb ik die term er weer gewoon boven gehangen. Dat ingekleurde vakje was nog van de vorige keer en is nu dus nog niet kloppend.

Woensdag 22 januari

Ik merkte dat ik mijn werk weer een beetje saai vond, want mijn favoriete collega is al 2 weken ziek. Maar gelukkig komt ze morgen weer! Wel kletste ik vanmorgen bij binnenkomst even met een andere collega uit mijn oude team die ik ook mis. Al was het maar kort, dat was wel even gezellig!

Donderdag 23 januari

Spaarmeter erbij - diary 95

Na mijn werk wat weer gezellig was (want mijn collega was er weer!) maakte ik lasagna!

Spaarmeter erbij - diary 95

Ook was het vandaag payday! Dus toen ik vanmorgen wakker werd zette ik mijn geld weer meteen op de plekken waar ik het wilde hebben. Dat geeft altijd zo een lekker gevoel! In de middag werkte ik dus ook meteen mijn kasboekje bij om alles weer netjes op een rijtje te zetten. Dat was alleen nog een kwestie van bedragen optellen en invullen.

Vrijdag 24 januari

Spaarmeter erbij - diary 95

Omdat ik gisteren zo druk was, kwam ik er niet aan toe om de Donald Duck te lezen. Dus dat deed ik vandaag!

Spaarmeter erbij - diary 95

Ook zag ik dat mijn verlof aanvraag voor komende dinsdag goedgekeurd is! Ik had nog 3 uur en 41 minuten verlof staan die voor 1 juli op moest omdat het anders vervalt. Die heb ik dus maar meteen opgenomen. Even lekker mijn weekend verlengen met 1 dagje, heerlijk! Dat was een goed idee van 1 van jullie, dus bedankt!

Zaterdag 25 januari

Spaarmeter erbij - diary 95

Vandaag las ik het laatste bieb-boek uit wat ik nog had liggen. Het was er eentje uit de Avalon serie waar ik al eerder bieb-boeken van las.

Zondag 26 januari

Vandaag schreef ik alvast 1 artikel voor mijn blog voor komende week. Verder keek ik tv programma’s terug en een hele rits Youtube video’s. Verder heb ik wat zitten lezen, puzzelen en zingen en deed ik daarnaast niet veel bijzonders.

Leestip: Weer een poging gedaan! Investeren in 2e crowdfunding project!

Hoe zag jouw week eruit? Wat ontspant jou het meeste wat je thuis kunt doen?