Spaarplan augustus 2023

Spaarplan augustus 2023

24 augustus 2023 0 Door Marìs

Op dit moment lees je; Spaarplan augustus 2023. Ik deel deze maand wederom met jullie hoeveel ik spaarde en reserveerde en voor welke doelen ik dat deed.

Spaarplan augustus 2023

Spaarplan augustus 2023

Je leest nu; Spaarplan augustus 2023. Hoeveel spaarde ik, en voor welke doelen? Dat lees je uitgebreid in dit artikel. Inmiddels is het alweer tijd om met jullie te delen waar ik mijn spaargeld deze maand heb gelaten. Deze maand spaarde ik in totaal 290 euro. Erg weinig. Te weinig naar mijn zin. Maar ik had nog wat dingen recht te zetten, dus dat deed ik.

Leestip: Leer kleine bedragen waarderen!

Vandaag mijn overzicht van hoe ik er nu voor sta. Om te beginnen mijn vakantie (naar buitenlandse vriendinnen) spaarrekening. Hiervoor spaarde ik 150 euro. Dit maandbedrag voelt goed! Wel zou ik er in de toekomst graag 200 euro van maken. Puur zodat ik elk jaar op vakantie kan én dat het meeneemgeld er dan ook bij in zit.

Voor beleggen reserveerde ik deze maand niks.

Op de buffer rekening zette ik 0 euro. Deze ga ik later weer aanvullen.

Dan de Auto spaarrekening. Hierop spaar ik voor onderhoud, tanken en ook voor als mijn auto te zijner tijd vervangen moet worden. Ik spaarde 0 euro deze maand. Want ik heb net in februari 2023 een nieuwe 2e hands auto gekocht.

Daarnaast zette ik ook 0 euro op de Uitjes spaarrekening.

Tot slot de Belasting reservering. Hier reserveerde ik 0 euro voor. Sinds een tijdje zet ik hier een vast maandbedrag voor weg, namelijk 30 euro. Zo heb ik alvast een leuk bedrag staan voor wanneer ik een volgende keer weer moet betalen. Dit doel staat tijdelijk heel even stil, zodat ik eerst al het geleende geld voor de aanschaf van mijn nieuwe 2e hands auto terug kan zetten waar ik het vandaan haalde. Ook zitten er wat grote aankopen aan te komen, die gaan ook voor.

Wisselend

Maandelijks investeren heb ik nu weer gepauzeerd, deze maand reserveerde ik hier geen geld voor. Voorlopig zal dit geen vast maandbedrag zijn, maar steeds wisselen. Omdat het de komende maanden even niet uit komt, heb ik dit doel op pauze gezet.

Huis overkopen spaarrekening, hiervoor spaarde ik deze maand 0 euro. Dit bedrag verschilt maandelijks.

Tot slot reserveerde ik ook alvast 40 euro voor Blog kosten. En nog 100 euro voor het zwemmen dat ik wekelijks doe. Die 100 euro had ik eerder geleend om begin dit jaar mijn andere auto te kunnen kopen.

Leestip: Duurder geeft een groter geluksgevoel?

Hoeveel geld spaarde jij in augustus? En voor welk doel was dat?

Spaarplan augustus 2023