Spaarplan hoe gaat het nu Augustus 2021

Spaarplan hoe gaat het nu Augustus 2021

26 augustus 2021 0 Door Marìs

Vandaag deel ik met jullie; Spaarplan hoe gaat het nu Augustus 2021. Wat deed ik deze maand met mijn spaargeld en hoeveel geld reserveerde ik voor welke doelen? Dat lees je vandaag!

Spaarplan hoe gaat het nu Augustus 2021

Spaarplan hoe gaat het nu Augustus 2021

Spaarplan hoe gaat het nu Augustus 2021 is het artikel wat ik vandaag met jullie deel. Hoeveel spaarde ik en voor welke doelen? Dat lees je uitgebreid in dit artikel. Augustus is alweer bijna voorbij. Dus inmiddels is het alweer tijd om met jullie te delen waar ik mijn spaargeld deze maand heb gelaten. Deze maand spaarde ik in totaal 1177,01 euro.

Leestip: Leer kleine bedragen waarderen!

Bij deze mijn overzicht van hoe ik er nu voor sta. Om te beginnen mijn vakantie naar buitenlandse vriendinnen spaarrekening. Deze staat tijdelijk even stil. Daarom spaarde ik hiervoor deze keer geen geld. Vanaf een nader te bepalen maand in 2022 zal ik daar weer mee starten.

Voor beleggen reserveerde ik deze maand ook geen geld. Wanneer ik weer maandelijks ga beleggen weet ik nu nog even niet.

Maandelijks investeren wil ik vanaf oktober weer verder gaan oppakken. Dus deze maand reserveerde ik hiervoor nog geen geld.

Sinds begin dit jaar is er een nieuwe spaarrekening bij gekomen namelijk de ‘Aankopen’ spaarrekening, hierop ga ik sparen voor diverse aankopen. Zoals bijvoorbeeld een tweede boxspring voor in de logeerkamer. Hier zal ik soms zelf slapen en een goed bed is van belang voor mijn rug. Ook spaar ik op deze rekening voor; Een nieuwe laptop, nieuwe telefoon én een extra/ nieuwe kast.

Deze spullen hoeven niet allemaal dit jaar gekocht te worden, maar ik wil wel stukje bij beetje alvast hiervoor sparen, omdat deze kosten er gewoon allemaal aan zitten te komen. Ook het maandelijks geld reserveren voor dit doel staat tijdelijk eventjes stil, dit pak ik later weer op.

Tot slot de Auto spaarrekening. Hierop spaar ik voor onderhoud, tanken en ook voor als mijn auto te zijner tijd vervangen moet worden. Momenteel spaar ik 150 euro per maand op deze spaarrekening. Ook deze maand zette ik dat bedrag weer netjes op de spaarrekening. Want onderhoud van je auto pauzeer je ook niet.

Wisselend

Verder vulde ik ook de bufferrekening weer een heel klein beetje aan. Dat is voorlopig 10 euro per maand.

Vanaf dit jaar spaar ik ook weer maandelijks voor de verbouwing. Deze maand was dat 1015 euro. Ook dit bedrag kan elke maand weer verschillen, want mijn inkomsten verschillen ook elke maand. Dus dat is uiteraard ook weer voor de tuin! In september worden mijn voor- en achtertuin eindelijk gerenoveerd/ opgeknapt. Ik kan niet wachten op het eindresultaat!!

Ook zette ik ook een heel klein bedrag weg om uiteindelijk weer extra mee te gaan aflossen. Dit doe ik door bedragen af te ronden. Deze maand was het daarom in totaal 1,01 euro. Dit zullen pas weer grotere bedragen gaan worden als de verbouwing afgerond is.

Tot slot zette ik deze maand 1 euro weg voor cursussen. Momenteel doe ik dit met kleine bedragen, omdat de tuin betalen op nummer 1 staat. Later zal ik grotere bedragen op deze rekening gaan zetten.

Leestip: Duurder geeft een groter geluksgevoel?

Hoeveel geld spaarde jij in Augustus? En voor welk doel was dat?

Spaarplan hoe gaat het nu Augustus 2021