Spaarplan, hoe gaat het nu? Dec 2018

Spaarplan, hoe gaat het nu? Dec 2018. Ik vertel jullie hoe het afgelopen maand gegaan is met mijn spaarplan. Haalde ik mijn maanddoelen? Lees verder en je zult het weten!

Spaarplan, hoe gaat het nu? Dec 2018

Spaarplan, hoe gaat het nu? Dec 2018

Spaarplan, hoe gaat het nu? Dec 2018. Vorige maand ging het erg goed met mijn spaarplan. Dat kunnen jullie hier terug lezen. Hoe gaat het deze maand? Gaat het net zo goed of heb ik op het laatst toch nog een spaardoel niet gehaald?

Deze maand stond op nummer 1; mijn verhuizen spaarrekening vullen zodat er 2000 euro op komt te staan. Daarnaast wilde ik ook mijn buffer rekening weer verder aanvullen én ik maakte alvast een begin met een eerste spaardoel van 2019! Namelijk 230 euro in de advent enveloppe stoppen voor 2020. Ik wil namelijk met al mijn doelen het liefst een beetje voor gaan lopen. Dus dat doel van enveloppen 2020 geven me nu al een enorme rust als ik dat nu al geregeld heb. Zo loop ik alvast voor en kan ik rustig aan gaan sparen voor 2021 tzt.

Maar terug naar hoe het deze maand ging! Ik begin met mijn buffer spaarrekening. Daar heb ik deze maand toch nog 151,37 euro bij weten te zetten. Dus de tussenstand staat nu op: 857,66 euro. Ik weet dat er nog sowieso 2 uitbetalingen naar me onderweg zijn, dus uiteraard lezen jullie hier volgende maand meer over!

Dan gaan we naar mijn hoofd spaardoel! Daar zette ik deze maand 205 euro bij waardoor ik precíés uit kwam op 2000 euro!! Dus ook mijn laatste spaardoel van 2018 heb ik met gemak behaald, hoewel ik tot 2 maanden terug nog dacht dat het heel spannend zou worden of ik het wel ging halen.

Omdat ik mijn hoofd spaardoel en dus daarmee mijn laatste doel van 2018 behaald had, besloot ik om gelijk lekker door te gaan met mijn eerste spaardoel van 2019. Namelijk 230 euro wegleggen om mijn advent enveloppen voor 2020 te kunnen vullen. Zelfs dit spaardoel wist ik deze maand al te behalen. Dus mijn eerste spaardoel van 2019 heb ik nu al succesvol af kunnen strepen! Dat geeft me een super blij en trots gevoel. Echt het gevoel dat ik lekker bezig ben! En meteen door naar het volgende spaardoel!

Ook wil ik komend jaar alvast 200 euro (die ik nog nergens berekend had) meeneemgeld voor Gran Canaria 2020 bij elkaar sparen. Ik had bedacht om dit te doen van extra salaris, maar aangezien ik op dit moment nog niet aan het werk ben, start ik gewoon vast met dit doel door middel van andere inkomsten. Deze maand heb ik voor dit doel al 25 euro weg kunnen leggen op dit moment. Ik heb deze maand zoveel weg kunnen zetten omdat ik ook weer diverse uitbetalingen kreeg van spaarsites zoals bijvoorbeeld Euroclix. Hierdoor zijn mijn inkomsten altijd hoger dan ik van tevoren verwacht, dus kan ik ook altijd weer nét een beetje extra geld sparen.

Hoe ging het deze maand met jullie spaardoelen? Hebben jullie je doelen voor dit jaar ook allemaal kunnen halen? 

One thought on “Spaarplan, hoe gaat het nu? Dec 2018”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *