Spaarplan hoe gaat het nu December 2019

Spaarplan hoe gaat het nu December 2019. Ook deze maand kunnen jullie weer gezellig mee kijken met hoe het mij verging met mijn spaarplannen. Er kwam een leuk bedrag salaris bij. Zo kon ik mijn minstand definitief opzeggen en ik deed nog meer met mijn geld!

Spaarplan hoe gaat het nu december 2019

Spaarplan hoe gaat het nu December 2019

Spaarplan hoe gaat het nu December 2019. Ook nu deel ik weer de vorderingen met jullie van mijn spaarplan. Hoeveel heb ik deze maand kunnen sparen? Je leest het vandaag! Ik had natuurlijk 1 groot doel en dat was mijn minstand helemaal wegpoetsen en opheffen. Daarnaast had ik nog wat kleine doelen.

Leestip: Zo verging het mij in November!

Deze maand heb ik weer voor diverse dingen gespaard. Voornamelijk om mijn minstand weg te kunnen poetsen en op te heffen zodat ik niet meer rood kan staan. Daarnaast had ik ook nog wat kleine andere doelen.

Leestip: Begonnen met beleggen!

Over deze afgelopen maand ben ik zeker tevreden. Ik kon mijn minstand helemaal wegpoetsen en heb deze ook direct weer uitgezet. In totaal zette ik nog 356 euro op mijn betaalrekening voordat ik de minstand uit kon zetten.

Daarnaast kocht ik een nieuwe bril wat mij 139 euro kostte (met gratis glazen actie). Hier had ik niet voor gespaard, maar deze kocht ik direct en betaalde ik van mijn december salaris.

Tot slot spaarde ik nog 462,25 euro op mijn vakantiespaarrekening. Dit geld is voor mijn vakantie van 2020. Hiervan moet ik nog een deel betalen en afgezien van het deel wat nog betaald moet worden wil ik op deze rekening op 20 juni 2020 1200 euro hebben staan. Hiervoor heb ik al een spaarplan gemaakt en dit gaat dus helemaal goed komen. Het bedrag wat ik wegzette voor vakantie was zo groot omdat ik mijn uitbetaling van Euroclix (325 euro) ook naar mijn vakantie spaarrekening overmaakte. Dit was geheel volgens plan.

Op naar volgende maand! Dan wil ik mijn buffer weer een mooie boost geven door een groot bedrag in 1x op die spaarrekening te storten. En wie weet wat ik verder nog voor elkaar kan krijgen.

Hoe verging het jullie afgelopen maand met sparen? Hebben jullie deze maand ook nog wat (kleine) doelen behaald?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *