Spaarplan, hoe gaat het nu? Feb 2019

23 februari 2019 5 Door Marìs

Spaarplan, hoe gaat het nu? Feb 2019. Ook deze maand deel ik natuurlijk weer met jullie hoe het sparen gegaan is. Er kwamen nu voor het eerst geen grote hoeveelheden aan extra geld binnen. Dus dat geeft weer een heel ander beeld dan vorige maand.

Spaarplan, hoe gaat het nu? Feb 2019

Spaarplan, hoe gaat het nu? Feb 2019. Ook dit jaar deel ik weer de vorderingen met jullie van mijn spaarplan. Hoeveel heb ik deze maand kunnen sparen? Je leest het vandaag!

Leestip: Zo verging het mij in januari!

Deze maand had ik weer 2 spaardoelen, namelijk deels mijn kledingrekening vullen en natuurlijk de verhuisrekening vullen. Ik had weer een beetje geschoven met geld. Dus jullie zien echt puur de cijfers van het geld wat ik deze maand naar welke rekening gezet heb. Met het eindsaldo van de rekening. Op de kledingrekening zette ik 150 euro. Daar is mijn eindsaldo dus nu ook 150 euro. Inmiddels is er een uitbetaling aangevraagd van 150 euro die ook voor mijn kledingrekening bedoeld is, maar op moment van schrijven van dit artikel was deze nog niet ontvangen. Zo heb ik wel mijn einddoel behaald voor deze spaarrekening.

De bufferrekening vulde ik maar aan met een heel klein bedrag van 3,36. Bijna niet noemenswaardig, maar zo stond mijn eindsaldo uiteindelijk toch op het mooie bedrag van: 1051,48 euro.

Dan gaan we naar mijn 2e spaardoel van deze maand en dat is de verhuisrekening verder vullen. In eerste instantie wil ik hier nu 4000 euro op hebben staan. Ik zette mijn hypotheekgeld van 150 euro naar deze rekening en daarnaast nog eens 75 euro. Hierdoor kwam ik uit op een totaalbedrag van 3725,- euro. Dus ik ben al goed op weg. Ook is er nog een uitbetaling onderweg die ik naar beneden afrond op 75 euro wat er nog bij komt. De overige paar euro’s en centen gaan naar mijn bufferrekening. Maar ook deze is op moment van schrijven helaas nog niet ontvangen.

Leestip: Spaargeld deels samengevoegd!

Over deze afgelopen maand ben ik dus wel weer tevreden. Mijn kledinggeld is nu écht zo goed als compleet. Op moment van schrijven is dat compleet binnen nu en 1 week. Dus dat beschouw ik als afgerond.
Daarnaast heb ik ook goede hoop dat ik mijn verhuisdoel voor nu kan afronden de komende maand. Er staan daarna weer andere doelen op het ‘menu’ die ook met verhuizen te maken hebben.

Hoe verging het jullie afgelopen maand met sparen? Hebben jullie dit jaar ook al wat (kleine) doelen behaald?