Spaarplan hoe gaat het nu Februari 2020

Spaarplan hoe gaat het nu Februari 2020

28 februari 2020 1 Door Marìs

Spaarplan hoe gaat het nu Februari 2020. Ook in februari 2020, kunnen jullie weer zien hoe het gaat met het behalen van mijn spaarplan. Er kwam in totaal een heel groot bedrag bij en dat was wel even erg lekker! Ik heb mezelf financieel echt een boost kunnen geven, precies zoals ik al gehoopt had.

Spaarplan hoe gaat het nu Februari 2020

Spaarplan hoe gaat het nu Februari 2020

Spaarplan hoe gaat het nu Februari 2020. Ook in deze februarimaand deel ik weer de vorderingen met jullie van mijn spaarplan. Hoeveel heb ik in februari 2020 kunnen sparen? Je leest het vandaag uitgebreid!

Leestip: Hoe het vorige maand ging? Lees: Spaarplan hoe gaat het nu januari 2020!

Deze maand heb ik weer voor diverse dingen gespaard. Voornamelijk om zoveel mogelijk kleinere spaardoelen af te kunnen vinken. En dit is gelukkig ook behoorlijk goed gelukt, al zeg ik het zelf. Maar ik kon veel doelen afvinken. Om te beginnen vulde ik mijn bufferrekening aan met een klein bedrag, namelijk 65 euro. Volgende maand zal dit bedrag hoger zijn.

Zoals elke maand ging er ook 100 euro naar mijn vakantie rekening. Dit bedrag is mijn standaard maandbedrag. Ook ging er 195 euro naar de spaarrekening van mijn geheime doel. Dit was de 185 euro die ik vorig jaar in totaal verdiend had met de smaaktesten én 10 euro van een smaaktest die ik dit jaar deed. Over mijn geheime doel kunnen jullie later meer lezen.

Deze maand zette ik alvast 60 euro weg om te investeren. Ook zette ik 60 euro weg voor een volgend musical bezoek. Ik heb nog geen idee wanneer dat zal zijn, maar hiervan kan ik dan weer een vest of trui kopen. Tevens zette ik daarvoor ook meteen 180 euro weg (voor 2 kaartjes) op mijn ‘uitjes’ spaarrekening. Dan weet ik zeker dat ik genoeg heb.

Tot slot zette ik nog 144,40 euro weg op mijn ‘extra aflossen’ spaarrekening. Dit doel kon ik nog niet helemáál afronden helaas. Daar moet ik volgende maand nog wat bij zetten.

Leestip: Begonnen met beleggen!

Over deze afgelopen maand ben ik zeer tevreden. Ik kon diverse kleine spaardoelen afvinken en dat maakt mij heel erg blij. Op naar volgende maand! Dan wil ik de laatste kleine spaardoelen afvinken. Hopelijk gaat dat helemaal lukken!

Hoe verging het jullie afgelopen maand met sparen? Hebben jullie deze maand ook nog wat (kleine) doelen behaald? Zondag kunnen jullie weer een klein overzichtje zien van mijn financiële doelen en welke ik behaald en/ of aangepast heb.