Spaarplan, hoe gaat het nu? Jan 2019

Spaarplan, hoe gaat het nu? Jan 2019. Vorig jaar begon ik met jullie maandelijks te vertellen hoe het gaat met mijn spaarplan van dat jaar. Daar ga ik dit jaar weer mee door, maar dan natuurlijk voor 2019!

Spaarplan, hoe gaat het nu? Jan 2019

Spaarplan, hoe gaat het nu? Jan 2019

Spaarplan, hoe gaat het nu? Jan 2019. Ook dit jaar deel ik weer de vorderingen met jullie van mijn spaarplan. Hoeveel heb ik deze maand kunnen sparen? Je leest het vandaag!

Leestip: Zo verging het mij in december!

Deze maanden stonden er 2 kleine spaardoelen bovenaan. Namelijk alvast een deel meeneemgeld Gran Canaria 2020 en kledinggeld. Inmiddels kan ik zeggen dat het doel meeneemgeld Gran Canaria 2020 behaald is! In elk geval het gedeelte wat ik nu persé wilde sparen. Er moet nog 100 euro bijgelegd worden voor het deel wat ik nu bij elkaar wilde hebben, maar dat zet ik weg zodra mijn Euroclix betaling van 150 euro eraan komt. Deze verwacht ik zo rond april/ mei te ontvangen. In totaal zette ik deze maand 120 euro weg voor dit spaardoel.

Mijn kledingdoel van 300 euro is ook zo goed als behaald. Wel met een klein beetje vals spelen. Want ik verschoof 240 euro van de Hypotheek betalen zonder werk spaarrekening naar de kledingrekening, en ontving een uitbetaling van 10 euro die ik ook op die rekening zette. Dus daar staat nu 250 euro op. De laatste 50 euro zet ik op die rekening wanneer de Euroclix uitbetaling van 150 euro op mijn rekening komt die ik in april/ mei verwacht te krijgen. In totaal zette ik deze maand dus 250 euro weg voor dit spaardoel. Met een beetje vals spelen 😉

Leestip: Spaargeld deels samengevoegd!

Verder spaarde ik afgelopen maand ook weer lekker verder op de buffer rekening en ik behaalde het eerste mooie bedrag van 1000 euro!! In totaal zette ik daar deze maand 138,12 euro voor weg. Daardoor kwam ik dus op het mooie bedrag uit wat ik al zo lang in mijn hoofd had als eerste doel voor de buffer rekening. Op de buffer rekening blijf ik nu maandelijks geld sparen zodat die langzaam aan gewoon door blijft groeien, want 1000 euro is nog lang niet genoeg. Maar wel een heel mooi begin!

Komende maand wordt mijn hoofddoel om de HBZW rekening weer aan te vullen, die 240 euro die ik geleend had daarvan. Dit heeft geen haast en hoeft niet in 1 maand. Maar ik verwacht wel dat deze een boost gaat krijgen omdat ik diverse uitbetalingen verwacht. Dus dat is mooi meegenomen!

Hoe ging het met jullie spaardoelen in de eerste maand van het nieuwe jaar?

 

8 thoughts on “Spaarplan, hoe gaat het nu? Jan 2019”

 1. Heb je momenteel een uitkering?
  Het lijkt alsof je ondanks gebrek aan werk nog mooi kunt sparen!

  Hier weinig gespaard, maar ook niet ingeteerd terwijl we een dure maand hadden. Dus tevreden. Hier helaas geen uitbetalingen in het vooruit zicht. Misschien ad se nse binnenkort want ik zit er bijna aan, maar dat is natuurlijk even de klikkerdekliks afwachten

  1. Nee geen uitkering. Hekel aan die verstikkende regeltjes, dus dat weigerde ik aan te vragen. Ja gelukkig wel! Daar ben ik ook wel echt heel erg blij om.
   Kijk dat klinkt ook goed! Jammer dat je geen uitbetalingen in het vooruitzicht hebt. Oh wie weet! Ik krijg Ads ense in februari denk ik! Zodra m’n saldo van januari toevoegen aan het account zit ik op de drempel, eindelijk! Ik hoop echt heel erg dat ik daarna weer snel aan de drempel kom, dan spaar ik de volgende keer allemaal weg voor de klussen in het nieuwe huis!
   Ik kl ik nu trouwens ook voor jou als ik op je blog kom! Wel een goede en leuke manier om elkaar te helpen denk ik zo! En het kost totaal geen moeite, dus waarom niet.

   1. Ah, dat klinkt mooi. Fijn dat je het zo kunt redden, zonder uitkering. Mooi dat er een uitbetaling aankomt, altijd fijn.
    Ik zit nog maar 2 Euro af van de uit beta ling, maar dat ga ik in jan niet meer redden denk ik. Ben ook flink ziek geweest, en in het buitenland dus geen blogtijd. Maar wel leestijd 🙂

    Lief van je trouwens, idd naar mijn mening ook kleine moeite om elkaar te helpen. Zeker voor ‘kleine’ bloggers doe ik dat graag. Net als verwijzingen plaatsen. Elkaar helpen kan zo simpel zijn toch?!

    1. Ja ik ben er ook heel blij mee. En uitbetalingen zijn nu natuurlijk extra welkom!
     Oh ik ben meteen even je advertenti es langs gegaan om te klikken, mss lukt het dan toch nog! Net 2 euro te weinig is altijd zo jammer! Balen dat je zo ziek geweest bent, hopelijk gaat het nu weer beter met je. Leestijd is ook fijn 😉

     Ik vond het zo lief van jou dat ik dacht ik kan gewoon hetzelfde terug doen! En ja idd kleine blogger gun ik het ook sneller juist omdat die het naar mijn mening harder nodig hebben. Ja helemaal waar!

 2. Wij spaarden deze maand meer dan €1000,-, losten €250,- af op de hypotheek en €250,- op de schuld bij schoonouders. Een hele goede maand dus. Man kreeg een uitbetaling van alle overuren van afgelopen jaar (buiten zijn storingsdienst om).

  1. Super! Dat soort extraatjes zijn altijd leuk om te ontvangen! Juist omdat je daar weer veel leuke dingen mee kunt doen. Ik noem dit tenminste leuk je geld besteden 😉 Want je wordt er toch blij van (tenminste, ik zou er blij van worden).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *