Spaarplan hoe gaat het nu Januari 2020

1 februari 2020 1 Door Marìs

Spaarplan hoe gaat het nu Januari 2020. Ook deze maand kunnen jullie weer gezellig mee kijken met hoe het mij verging met mijn spaarplannen. Er kwam een heel groot bedrag bij en dat was wel even erg lekker! Ik heb mezelf financieel echt een boost kunnen geven zoals ik al gehoopt had.

Spaarplan hoe gaat het nu Januari 2020

Spaarplan hoe gaat het nu Januari 2020

Spaarplan hoe gaat het nu Januari 2020. Ook nu deel ik weer de vorderingen met jullie van mijn spaarplan. Hoeveel heb ik deze maand kunnen sparen? Je leest het vandaag! Ik had meerdere kleine doelen deze maand.

Leestip: Spaarplan hoe gaat het nu december 2019!

Deze maand heb ik weer voor diverse dingen gespaard. Om te beginnen wilde ik mijn bufferrekening een kleine boost geven. Op die spaarrekening zette ik in totaal 290 euro weg. Dus dat is alweer een heel mooi begin. Ik ben in elk geval van die vervelende 0 euro af!

Verder ging er 145 euro naar mijn vakantie spaarrekening. Dit was eenmalig 45 euro extra en daarnaast mijn gewone maandbedrag van 100 euro.

Ook zette ik 200 euro weg als reservering voor de tandarts voor 2020. En er ging 15 euro naar een geheim doel. Hier kunnen jullie in oktober meer over lezen op mijn blog. Tot die tijd zeg ik daar op dit moment nog niks over.

Ik investeerde ook 500 euro in een tweede crowdfunding project. Dat levert mij in de komende 4 jaar zo’n 70 euro aan rente op in totaal. Dus dat is erg lekker! En tot slot zette ik nog 2,59 euro weg voor het extra aflossen van de hypotheek. Daar gaan namelijk op dit moment alle kleine bedragen heen, want dit telt ook altijd wel lekker op over een lange tijd.

Leestip: Begonnen met beleggen!

Over deze afgelopen maand ben ik buitengewoon tevreden. Ik kon mijn mijn buffer rekening een kleine boost geven, wat ik heel graag wilde. En daarnaast dus ook wat kleine doelen afvinken. Op naar volgende maand! Dan wil ik weer meerdere kleine doelen afvinken en ook weer wat geld op mijn bufferrekening erbij zetten. Vanaf nu gaan mijn inkomsten van de kliksites even allemaal naar het vullen van de bufferrekening en daarnaast gaat het geld van eventuele smaaktesten naar mijn geheime doel. Hierover lezen jullie meer in oktober dit jaar.

Hoe verging het jullie afgelopen maand met sparen? Hebben jullie deze maand ook nog wat (kleine) doelen behaald?