Spaarplan hoe gaat het nu Juli 2019

28 juli 2019 7 Door Marìs

Spaarplan hoe gaat het nu Juli 2019. Ook deze maand kunnen jullie weer gezellig mee kijken met hoe het mij verging met mijn spaarplannen. Er kwam weer een mooi bedrag bij!

Spaarplan hoe gaat het nu Juli 2019

Spaarplan hoe gaat het nu Juli 2019. Ook nu deel ik weer de vorderingen met jullie van mijn spaarplan. Hoeveel heb ik deze maand kunnen sparen? Je leest het vandaag! Ik had natuurlijk diverse doelen. De een wat groter dan de ander. Kijk gezellig mee naar hoe dat ging! Deze keer komt mijn artikel iets sneller dan vorige maand 😉

Leestip: Zo verging het mij in juni!

Deze maand heb ik weer voor diverse dingen gespaard.

Om te beginnen weer 20 euro voor Gran Canaria 2020. In totaal staat er nu dus 360 euro op deze spaarrekening. Zo zachtjes aan groeit het bedrag mooi verder.

Dan mijn bufferrekening. Na de vorige keer heb ik deze flink geplunderd. Ik haalde er 660 euro vanaf voor de nieuwe kast. En daarnaast nog eens 200 euro voor degene die de keuken ging installeren. Daardoor bleef er een behoorlijk zielig bedrag over van maar 140,76 euro. Want ik zette daar wel de 26 cent op die ik betaald kreeg van de crowdfunding.

Kasten. Zoals jullie hier boven al konden lezen haalde ik 660 euro van mijn rekening af voor de nieuwe kast. Daarnaast had ik al 25 euro op deze spaarrekening gezet. In totaal heb ik nu 780 euro staan voor de nieuwe kast. Precies het benodigde bedrag.

Tot slot

Tot slot natuurlijk nog de huisrekening! Daar moest natuurlijk flink wat geld heen, want de schilders moeten binnenkort betaald worden. Of tenminste, als ze klaar zijn met schilderen dan natuurlijk 😉 De KPN korting van deze maand (35 euro betalen ipv 62,50) zette ik ook naar de huis spaarrekening. Zo lang ik deze korting heb zet ik het verschil steeds naar de huis spaarrekening. Dit is dus 27,50 euro.  Verder verplaatste ik ook wat geld. We hielden rekening met een lening van 35.000 euro, waar voor mij een bedrag aan zou zitten van 260 euro per maand. Dat stukje betaal ik tot ergens in oktober, want dan krijgt mijn moeder haar salarisverhoging en kan ze het waarschijnlijk helemaal zelf betalen. Dan kan ik me focussen op het extra aflossen van de lening voor het nieuwe huis. Omdat we nu ipv 35.000 ‘maar’ 30.000 euro lenen, is het maandbedrag voor mij nu 213 euro. Dus ik hield 47 euro ‘over’. Dat bedrag zette ik ook naar de huisrekening. Dus zo kwam er toch weer een leuk extra bedrag bij.
Eindresultaat: 890 euro op de huis spaarrekening. En op mijn moeders rekening stond nog 755 euro. Dus samen hebben we 1645 euro op dit moment.

Leestip: Ik heb een nieuw huis!

Over deze afgelopen maand ben ik dus wel weer tevreden. Op naar volgende maand! Dan wordt het hoog tijd om mijn bufferrekening even flink aan te vullen, want dit bedrag kan natuurlijk echt niet. Maar het was nu even nodig, om deze basis dingen snel af te krijgen.

Hoe verging het jullie afgelopen maand met sparen? Hebben jullie dit jaar ook al wat (kleine) doelen behaald?