Spaarplan hoe gaat het nu Juni 2019

Spaarplan hoe gaat het nu Juni 2019. Ook deze maand kunnen jullie weer gezellig mee kijken met hoe het mij verging met mijn spaarplannen. Er kwam weer een mooi bedrag bij! Iets later dan normaal, maar toch nog online!

Spaarplan hoe gaat het nu Juni 2019

Spaarplan hoe gaat het nu Juni 2019. Ook nu deel ik weer de vorderingen met jullie van mijn spaarplan. Hoeveel heb ik deze maand kunnen sparen? Je leest het vandaag! Ik had natuurlijk diverse doelen. De een wat groter dan de ander. Kijk gezellig mee naar hoe dat ging!

Leestip: Zo verging het mij in mei!

Deze maand kon ik weer een leuk bedrag sparen. Te beginnen met mijn Bufferrekening. Daar ging deze maand 151,06 euro naartoe. In totaal kwam ik uit op 1005,50 euro. Later boekte ik 5 euro over naar mijn spaarrekening van ING voor een nieuwe kast die al besteld is. Dus inmiddels staat er nu op mijn bufferrekening 1000,50 euro.

Gran Canaria 2020 was ook zo’n spaardoel. Deze maand zette ik daar weer 20 euro naartoe en in totaal staat daar nu 340 euro op. Een leuk bedrag, maar er mag nog veel meer bij. Ik verwacht volgend jaar sowieso een uitbetaling te krijgen van 325 euro van Euroclix. Wanneer ik die ontvang gaat er 300 euro naar de Gran Canaria 2020 spaarrekening.

Ook zette ik 100 euro terug op de kledingrekening, omdat ik dat eerder geleend had van mezelf. Bijvoorbeeld o.a. om mijn VOG van te betalen omdat ik die voor moest schieten en inmiddels weer terug betaald heb gekregen van mijn werkgever.

Tot slot het mooiste bedrag 681,20 euro. Voor de klussen voor het nieuwe huis. Ik weet niet meer hoeveel geld er toen op de rekening stond. Maar inmiddels de dag waarop ik dit artikel schrijf is dat 65 euro (mijn moeder heeft op haar klussen voor het huis rekening ook nog zo’n 1000 euro staan). Dus op naar het nieuwe salaris! Dan komt daar weer een mooi bedrag bij!

Leestip: Ik heb een nieuw huis!

Over deze afgelopen maand ben ik dus wel weer tevreden. Ik heb diverse doelen behaald zoals geld wat ik terug wilde zetten. Het voelt ook heel goed dat ik mijn huis rekening nu weer lekker verder kan gaan vullen. Want daar is echt nog wel extra geld voor nodig. Stukje bij beetje komt dat er ook wel. Maar het zal voorlopig wel een beetje een race tegen de klok blijven, want er komen ook weer uitgaven aan! Op naar volgende maand!

Hoe verging het jullie afgelopen maand met sparen? Hebben jullie dit jaar ook al wat (kleine) doelen behaald?

9 thoughts on “Spaarplan hoe gaat het nu Juni 2019”

    1. Ja een klein beetje via de advertenties (google Adsense) op de blog. Maar die dekken de kosten van mijn website hosting nog niet, dus Ć©cht iets overhouden hieraan doe ik helaas nog niet. Maar wie weet komt dat nog. En anders blijf ik gewoon schrijven omdat ik het leuk vind šŸ˜‰

    1. Nee die functie gebruik ik niet. Ik heb zelf destijds gewoon diverse spaarrekeningen geopend en die heb ik allemaal een naam gegeven. Zelf vind ik het wel prettig werken dat alles dan Ć©cht apart staat. Van bepaalde spaardoelen kan ik namelijk heel goed afblijven terwijl als het gecombineerd zou staan ik sneller de neiging heb om van mezelf te gaan lenen en te denken; ach dat zet ik later wel terug, er staat genoeg geld op (in totaal).

  1. Waarom sparen op de ING, terwijl je op andere spaarrekeningen meer rente krijgt. bv Lease plan bank. gratis rekening, wel 0,25 % rente op je lopende spaarrekening .
    Geloof dat money you ook ongeveer zo’n rente geeft.

    1. Omdat de spaarrekeningen bij de ING spaarrekeningen zijn met geld waar ik direct bij wil kunnen. Of waar nooit lang veel geld op staat. En dan maakt rente niks uit. Spaarrekeningen zoals mijn buffer of vakantie heb ik wel bij Moneyou idd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *