Spaarplan hoe gaat het nu Juni 2022

Spaarplan hoe gaat het nu Juni 2022

30 juni 2022 0 Door Marìs

Spaarplan hoe gaat het nu Juni 2022 is het artikel dat ik vandaag met jullie deel. Ik deel deze maand wederom met jullie hoeveel ik spaarde en reserveerde en voor welke doelen ik dat deed.

Spaarplan hoe gaat het nu Juni 2022

Spaarplan hoe gaat het nu Juni 2022

Vandaag lezen jullie mijn artikel; Spaarplan hoe gaat het nu Juni 2022. Hoeveel spaarde ik, en voor welke doelen? Dat lees je uitgebreid in dit artikel. Juni is alweer bijna voorbij. Dus inmiddels is het alweer tijd om met jullie te delen waar ik mijn spaargeld deze maand heb gelaten. Deze maand spaarde ik in totaal 770,- euro. Een heel prima bedrag weer als je het mij vraagt.

Leestip: Leer kleine bedragen waarderen!

Vandaag mijn overzicht van hoe ik er nu voor sta. Om te beginnen mijn vakantie (naar buitenlandse vriendinnen) spaarrekening. Hiervoor spaarde ik 120 euro. Deze heeft een tijdje stil gestaan, maar sinds januari spaar ik hier weer voor. En dat voelt goed!

Voor beleggen reserveerde ik ook deze maand geen geld. Wanneer ik weer maandelijks ga beleggen weet ik nu nog even niet, omdat ik hier tijdelijk helemaal mee gestopt ben.

Verder vulde ik ook de bufferrekening weer een heel klein beetje aan. Dat is deze keer 30 euro. Ook op deze rekening zette ik een klein bedrag weg deze keer.

Dan de Auto spaarrekening. Hierop spaar ik voor onderhoud, tanken en ook voor als mijn auto te zijner tijd vervangen moet worden. Momenteel spaar ik 180 euro per maand op deze spaarrekening. Ook deze maand zette ik dat bedrag weer netjes op de spaarrekening. Want onderhoud van je auto pauzeer je ook niet.

Voor de aankopen rekening spaarde ik deze maand 200 euro. Sommige spullen gaan dit jaar gekocht worden, andere spullen nog niet. Ik wil stukje bij beetje alvast hiervoor sparen, omdat deze kosten er gewoon allemaal aan zitten te komen. Ik zette hier eenmalig een wat groter bedrag op, dit kon mooi omdat ik nog een resultaat afhankelijke uitkering van mijn werk bij de post ontving.

Daarnaast zette ik ook alvast 70 euro op de Uitjes spaarrekening. Vanaf nu spaar ik hier maandelijks 70 euro voor.

Tot slot de Belasting reservering. Hier reserveerde ik 30 euro voor. Vanaf nu ga ik hier een vast maandbedrag voor wegzetten, namelijk 30 euro. Zo heb ik alvast een leuk bedrag staan voor wanneer ik een volgende keer weer moet betalen.

Wisselend

Maandelijks investeren heb ik nu weer opgepakt, deze maand reserveerde ik hier 140 euro voor. Voorlopig zal dit geen vast maandbedrag zijn, maar steeds wisselen.

Daarnaast kocht ik deze maand mijn eerste crypto’s. 2 verschillende muntsoorten voor 51 euro. Ik ben er nog niet helemaal over uit of dit nu eigenlijk wel in dit rijtje thuis hoort. Ik spaarde het geld ten slotte niet echt, maar gaf het al uit aan crypto’s. Wel hoort dit natuurlijk bij het investeren wat ik doe. Het geld is nog steeds van mij, alleen omgezet naar iets anders.

Vanaf deze maand zijn mijn spaarbedragen weer wat meer verdeeld over vaste spaardoelen. Wel zullen er nog diverse spaardoelen zijn waarvoor ik maandelijks een wisselend bedrag weg zal zetten, omdat mijn inkomsten ook elke maand wisselend zijn.

Leestip: Duurder geeft een groter geluksgevoel?

Hoeveel geld spaarde jij in Juni? En voor welk doel was dat?

Spaarplan hoe gaat het nu Juni 2022