Spaarplan hoe gaat het nu Maart 2020

Spaarplan hoe gaat het nu Maart 2020

1 april 2020 3 Door Marìs

Spaarplan hoe gaat het nu Maart 2020. In Maart ging het lekker met mijn spaarplannen. Ik zette eenmalig wat hogere bedragen weg en ik spaarde weer wat geld.

Spaarplan hoe gaat het nu Maart 2020

Spaarplan hoe gaat het nu Maart 2020

Spaarplan hoe gaat het nu Maart 2020. Ook nu deel ik weer de vorderingen met jullie van mijn spaarplan. Hoeveel heb ik deze maand kunnen sparen? Je leest het vandaag!

Deze maand heb ik weer voor diverse dingen gespaard. Voornamelijk om wat eenmalige bedragen weg te sparen of te reserveren. Om te beginnen reserveerde ik 100 euro voor mijn vakantie spaarrekening. Dit doe ik standaard 12 maanden per jaar. Zodat ik jaarlijks een mooi vast bedrag spaar.

Verder ging er 63,49 euro naar de extra aflossen spaarrekening. Dit is voor het extra aflossen van de hypotheek en/ of lening voor de verbouwing. Daarnaast zette ik ook 440 euro weg om te investeren. Dit is iets wat ik ook maandelijks ga doen. Maar dan niet met zo’n hoog bedrag als dat het deze maand was.

Ook werd mijn bufferrekening weer wat verder aangevuld met 165 euro deze maand. Verder reserveerde ik ook alvast 55 euro als verjaardaggeld, dat wil zeggen; om cadeaus van te kunnen kopen voor de mensen die deze zomer jarig zijn.

Leestip: My Moneyzz Maart 2020!

Hoe verging het jullie afgelopen maand met sparen? Hebben jullie deze maand ook nog wat (kleine) doelen behaald?

Spaarplan hoe gaat het nu Maart 2020