Spaarplan hoe gaat het nu? Mei 2019

Spaarplan hoe gaat het nu? Mei 2019. Ook deze maand kunnen jullie weer gezellig mee kijken met hoe het mij verging met mijn spaarplannen. Er kwam weer een mooi bedrag bij!

Spaarplan hoe gaat het nu? Mei 2019

Spaarplan hoe gaat het nu? Mei 2019. Ook nu deel ik weer de vorderingen met jullie van mijn spaarplan. Hoeveel heb ik deze maand kunnen sparen? Je leest het vandaag! Inmiddels ben ik na 6 maanden en een paar weken uit dienst te zijn geweest ook weer terug op mijn oude werkplek bij de post. Dus ik kan weer net even wat sneller sparen!

Leestip: Zo verging het mij in april!

Deze maand had ik meerdere spaardoelen. Dus kijk weer gezellig mee!

Mijn eerste spaardoel was 130 euro voor een logeerbed die ik overneem van een kennis. Ik had al 100 euro in de enveloppe zitten, deze maand pinde ik daar de laatste 30 euro voor. Dus het bed kan opgehaald worden zodra de vloer in de nieuwe woning ligt!

Ik zette 20 euro naar de Gran Canaria spaarrekening. Ik heb besloten om heel even wat minder erop te zetten. 20 euro in plaats van 70 euro, dit zodat ik mijn bufferrekening weer sneller kan aanvullen en dit doe ik dan in totaal 6 maanden zo. Hierdoor ‘mis’ ik 300 euro op de Gran Canaria 2020 spaarrekening maar dit geld zet ik erop zodra ik mijn volgende Euroclix uitbetaling binnen krijg. Deze uitbetaling zal namelijk 325 euro zijn. Op dit moment staat er 320 euro op mijn Gran Canaria 2020 spaarrekening.

Huis spaarrekening. Op dit moment heb ik van de ‘huis’ spaarrekening al bijna 900 euro uitgegeven aan sanitair voor de badkamer. Omdat dit niet in het budget mee genomen was, maar dit wel nodig is, wil ik dit bedrag weer zsm terug zetten op deze spaarrekening.
Ik zette er deze maand 221,45 euro op. Hierdoor heb ik nu in totaal alweer 267,50 euro van de 900 terug. Ik verwacht dit bedrag eind juni van mijn salaris (en uitbetalingen tussendoor) weer in zijn geheel terug gezet te kunnen hebben.

Leestip: Ik heb een nieuw huis!

Tot slot vulde ik ook mijn bufferrekening weer een klein beetje aan met 55,78 euro. Daarom staat er nu op dit moment weer precies 850 euro op mijn bufferrekening. Volgende maand wil ik ervoor zorgen dat ik mijn ondergrens van de 1000 euro weer gehaald heb op deze rekening.

Over deze afgelopen maand ben ik dus wel weer tevreden. Ik heb alweer 1 klein spaardoel behaald en ben weer een nieuwe spaarweg ingeslagen door wat maandbedragen te veranderen. En het voelt ook heel goed dat ik mijn bufferrekening nu weer lekker verder kan opbouwen. Daarnaast ben ik ook blij dat ik nu mijn ‘huis’ rekening weer lekker snel kan aanvullen, want daar moeten nog flink wat euro’s aan uitgegeven worden. Op naar de volgende maand weer!

Voor volgende maand heb ik nu al 2 hoofddoelen en dat is; mijn buffer rekening weer op 1000 euro krijgen en mijn 900 euro weer in zijn geheel terugzetten op de ‘huis’ spaarrekening. Ik hoop dat ik beide doelen ga behalen, maar ik zie op dit moment geen redenen waarom dit niet zou lukken. Ik heb alweer diverse uitbetalingen aangevraagd, hierdoor verwacht ik dus ook mijn doel van de 900 euro gewoon te kunnen halen.

Leestip: Hypotheek aangevraagd!

Hoe verging het jullie afgelopen maand met sparen? Hebben jullie dit jaar ook al wat (kleine) doelen behaald?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *