Spaarplan, hoe gaat het nu? Mrt 2019

Spaarplan, hoe gaat het nu? Mrt 2019. Ook deze maand kunnen jullie weer gezellig mee kijken met hoe het mij verging met mijn spaarplannen.

Spaarplan, hoe gaat het nu? Mrt 2019

Spaarplan, hoe gaat het nu? Mrt 2019. Ook nu deel ik weer de vorderingen met jullie van mijn spaarplan. Hoeveel heb ik deze maand kunnen sparen? Je leest het vandaag!

Leestip: Zo verging het mij in februari!

Deze maand had ik meerdere spaardoelen. Zo kreeg ik een uitbetaling van Euroclix van 150 euro waarmee ik het laatste deel kledinggeld wegzette op mijn spaarrekening voor kledinggeld. Hierdoor rondde ik dit spaardoel voor nu in zijn geheel af.

Daarnaast zette ik nog 70 euro op de verhuisrekening zodat er nu een mooi rond bedrag op staat. Nu alleen volgende maand nog de laatste 150 euro erop vanaf de HBZW rekening en dan staat er 4000 euro op.

Nog een keer 70 euro gaf ik uit aan de spaarrekening voor Gran Canaria 2020. Vanaf nu zet ik hiervoor namelijk elke maand 70 euro weg. Dit omdat ik zo alle kosten voor de reissom lekker kan verdelen. Dit wordt vanaf nu dus een vast maandbedrag, ongeacht of ik dat jaar nou wel of niet ga. Momenteel staat er 280 euro op deze spaarrekening.

Tot slot was mijn bufferrekening nogal gekrompen. Ik moest namelijk belastinggeld terugbetalen dus dat haalde ik alvast van mijn bufferrekening af en ik schoof weer een beetje met geld. Dus Het is tijd om de bufferrekening weer te vullen! Inmiddels staat daar nu weer 765,59 euro op. Dus dat gaat weer langzaam aan de goede kant op, want daar wil ik namelijk weer zsm minimaal 1000 euro op hebben staan.

Leestip: Spaargeld deels samengevoegd!

Over deze afgelopen maand ben ik dus wel weer tevreden. Ik heb diverse doelen behaald en ben weer een nieuwe spaarweg ingeslagen door wat maandbedragen te veranderen. Zoals mijn doel voor Gran Canaria 2020. En het voelt ook heel goed dat ik mijn bufferrekening nu weer lekker verder kan opbouwen. Op naar volgende maand!

Hoe verging het jullie afgelopen maand met sparen? Hebben jullie dit jaar ook al wat (kleine) doelen behaald?

One thought on “Spaarplan, hoe gaat het nu? Mrt 2019”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *