Spaarplan, hoe gaat het nu? Nov 2018

Spaarplan, hoe gaat het nu? Nov 2018. Vorige week konden jullie mijn review lezen van het boek ‘Hypotheekvrij!’. Deze week vertel ik jullie hoe het ging met mijn spaarplan afgelopen maand.

Spaarplan, hoe gaat het nu? Nov 2018

Spaarplan, hoe gaat het nu? Nov 2018

Spaarplan, hoe gaat het nu? Nov 2018. Vorige maand konden jullie lezen hoe het op dat moment met mijn spaarplan ging. Deze maand zijn er weer veel veranderingen. Dus lees lekker mee hoe het sparen mij deze maand vergaan is.

Deze maand had ik 2 hoofddoelen en wat kleinere doelen. Zo wilde ik nog wat geld op de betaalrekening laten staan omdat er nog wat eenmalige dingen van betaald moesten worden. Maar ook wilde ik 25 euro op mijn vakantie spaarrekening zetten om het bedrag naar boven toe af te ronden. Dat is beiden goed gelukt. Op mijn vakantie spaarrekening staat nu inmiddels 200 euro. Daar blijft het voorlopig bij, want dat spaardoel is afgerond voor nu. Ik ga hier pas weer verder op sparen in het voorjaar wanneer ik weer werk heb.

Mijn eerste hoofddoel waar ik over schrijf is mijn Buffer spaarrekening. Deze wilde ik nog even een boost geven van mijn laatste salaris. En dat is gelukt. Ik zette er deze maand 184,39 euro bij. In totaal staat daar nu dus 706,29 euro op. Dus dat begint al ergens op te lijken. Want deze rekening wil ik ook graag snel laten groeien. Hoewel dat vanaf nu ook even op een lager pitje komt te staan.

Mijn tweede hoofddoel is en blijft natuurlijk voorlopig de ‘verhuizen’ spaarrekening. Daar wil ik dit jaar 2000 euro op hebben staan. Deze maand kwam daar flink wat geld bij, namelijk 945 euro. Dit was onder andere nog verjaardagsgeld en natuurlijk een flinke smak salaris. Ook kreeg ik nog wat uitbetalingen van spaarsites zoals bijvoorbeeld Euroclix. Hierdoor staat deze spaarrekening nu op 1795 euro. Dus dat gaat al aardig richting mijn einddoel. Ik ben wel even benieuwd als jullie dit lezen; denken jullie dat ik mijn doel van 2000 euro dit jaar ga halen?

Hoe gaat het met jullie spaardoelen? Hebben jullie je doel voor afgelopen maand gehaald, of niet?

One thought on “Spaarplan, hoe gaat het nu? Nov 2018”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *