Spaarplan hoe gaat het nu November 2019

27 november 2019 2 Door Marìs

Spaarplan hoe gaat het nu November 2019. Ook deze maand kunnen jullie weer gezellig mee kijken met hoe het mij verging met mijn spaarplannen. Er kwam weer een mooi bedrag bij! Ik moest deze maand de klusser 1500 euro terugbetalen. Maar daarnaast deed ik nog meer.

Spaarplan hoe gaat het nu November 2019

Spaarplan hoe gaat het nu November 2019. Ook nu deel ik weer de vorderingen met jullie van mijn spaarplan. Hoeveel heb ik deze maand kunnen sparen? Je leest het vandaag! Ik had natuurlijk 1 groot doel en dat was om de klusser zijn 1500 euro terug te betalen. Daarnaast bracht ik ook mijn minstand wat omlaag.

Leestip: Zo verging het mij in Oktober!

Deze maand heb ik weer voor diverse dingen gespaard. Voornamelijk voor het laatste restje van de 1500 euro die de klusser terug kreeg van ons. Daarvoor zette ik 800 euro weg. Het is dus gelukt om de 1500 euro in zijn geheel terug te betalen aan de klusser, geheel volgens afspraak.

Daarnaast spaarde ik ook nog 107,99 euro op mijn betaalrekening om mijn minstand omlaag te brengen. Afgelopen maand heb ik niet letterlijk rood gestaan op mijn rekening, omdat ik het geld voor de klusser op mijn betaalrekening bewaarde. Dat scheelt weer een maandje rente! De minstand staat nu na mijn salaris van november op -423,06 euro. Dat gaat dus al aardig de goede kant op! Er komen nog diverse aangevraagde uitbetalingen aan, dus dit bedrag zal snel verder gaan zakken. En dat geeft een heel fijn gevoel, hoe lager hoe beter, want met mijn salaris van december wil ik dit in zijn geheel gaan opheffen. Dan zet ik de mogelijkheid tot rood staan ook direct weer uit.

Dit waren eigenlijk alle bedragen die ik deze maand gespaard heb. Helaas was het natuurlijk niet veel, maar dit kwam vooral omdat ik zo’n groot bedrag moest reserveren om de klusser zijn gehele bedrag terug te kunnen betalen. Inmiddels is nu alles aan hem betaald en zijn we helemaal bij! Vanaf nu klim ik dus weer lekker omhoog! Volgende maand hef ik de minstand op, maar daarnaast wil ik ook nog meer doen met mijn salaris. Wat dat precies gaat worden daar ben ik nog niet helemaal uit, want ik heb meerdere kleine doelen. Deels moet ik nog geld bij mezelf terugzetten, maar deels heb ik ook wat andere kleine doelen. Dus ik wacht eerst even af hoeveel mijn salaris volgende maand precies gaat worden.

Leestip: Begonnen met beleggen!

Over deze afgelopen maand ben ik zeker tevreden. Ik bracht mijn minstand weer een klein stukje verder omlaag én betaalde de klusser zijn 1500 euro terug. Op naar volgende maand! Dan wil ik mijn minstand in zijn geheel kunnen opheffen en dus ook weer helemaal uitzetten zodat ik niet meer rood kan staan. En nog wat andere kleine dingen.

Hoe verging het jullie afgelopen maand met sparen? Hebben jullie dit jaar nog veel doelen te gaan die nog behaald moeten worden?