Spaarplan hoe gaat het nu November 2020

Spaarplan hoe gaat het nu November 2020

28 november 2020 0 Door Marìs

Vandaag kunnen jullie lezen over mijn spaarplan hoe gaat het nu November 2020. Deze maand deel ik natuurlijk weer hoe het met mijn spaarplannen gaat. De bedragen die op dit moment op mijn spaarrekeningen staan.

Spaarplan hoe gaat het nu November 2020

Spaarplan hoe gaat het nu November 2020

Vandaag deel ik met jullie mijn spaarplan hoe gaat het nu November 2020. Toen ik in mei een auto kocht vanwege corona, veranderde mijn spaarplan ineens compleet. Ik was zo lekker bezig, maar toen moest die auto betaald worden, dus ben ik weer opnieuw begonnen! Deze maand vulde ik mijn bufferrekening weer aan met een lekker bedrag. Deze is bijna weer op zijn oude bedrag! Op naar de volgende spaarrekeningen! Op naar alles helemaal vullen!

Leestip: Leer kleine bedragen waarderen!

Bij deze mijn overzicht van hoe ik er nu voor sta. Om te beginnen mijn vakantie naar buitenlandse vriendinnen spaarrekening. Daar kwam deze maand weer 125 euro bij. Mijn standaard maandbedrag, want ik heb het tijdelijk opgehoogd. Voor mij behoort dit inmiddels tot mijn vaste ‘lasten’.

Voor beleggen reserveerde ik deze maand 100 euro. Ook beleggen reken ik inmiddels tot mijn vaste lasten, op dit moment is dit 100 euro per maand.

Ook zette ik 250 euro weg om te investeren. Ook dit bedrag is een van de bedragen die ik inmiddels tot mijn vaste lasten reken. Dit bedrag is maandelijks een vast bedrag. Behalve deze maand. De uitleg lezen jullie in mijn andere artikel die morgen online komt.

Wisselend

Verder vulde ik ook de autorekening weer aan. Deze maand met 50 euro. Zo lang ik nog niet al het geleende geld voor de aanschaf van mijn auto teruggezet heb, zal dit bedrag nog blijven wisselen per maand. Ook reserveerde ik 70 euro voor kerstcadeaus deel 2 en wat overige uitgaven.

En tot slot vulde ik ook de bufferrekening weer goed aan. Hier kon ik 440 euro op zetten. Volgende maand zal dit doel worden afgerond! En dan heb ik weer een nieuw hoofddoel, die ik stiekem in 1x hoop te halen, of in elk geval waar ik héél ver mee hoop te komen.

En dat was het alweer voor deze maand! Ik deed deze maand vooral mijn best om mijn bufferrekening te vullen, want dit heeft nu prioriteit. Ik wil hier eind dit jaar weer gewoon 1000 euro op hebben staan, zoals ik dat eerst ook had. Dat bedrag haal ik volgende maand. Hierna ga ik andere spaarrekeningen verder aanvullen, want ik had alles leeggetrokken afgelopen mei om mijn auto te kunnen betalen. Dus is het nu tijd om alles stukje bij beetje weer netjes te vullen. Deze maand heb ik daarin weer een mooie stap kunnen zetten! En ik hoop in de laatste maand van dit jaar ook weer heel ver te komen.

Leestip: Duurder geeft een groter geluksgevoel?

Hoeveel geld spaarde jij in november? En voor welk doel was dat?

Spaarplan hoe gaat het nu November 2020