Spaarplan, hoe gaat het nu? Okt 2018

Spaarplan, hoe gaat het nu? Okt 2018. Vorige week konden jullie de My weekly Moneyzz zien van mijn eerste vakantieweek. Deze week vertel ik jullie hoe het deze afgelopen maand met mijn spaarplan gegaan is.

Spaarplan, hoe gaat het nu? Okt 2018

Spaarplan, hoe gaat het nu? Okt 2018

Spaarplan, hoe gaat het nu? Okt 2018. Vorige maand konden jullie lezen hoe het op dat moment met mijn spaarplan ging. En ook vandaag vertel ik jullie weer hoe het deze afgelopen maand gegaan is met mijn spaarplan. Dus lees gezellig mee!

Zoals jullie wellicht weten ben ik momenteel bezig met 2 spaardoelen. Namelijk het vullen van mijn ‘bufferrekening’ en het vullen van de ‘verhuizen’ spaarrekening. Ik denk dat beide rekeningen wel voor zich spreken en dat er geen verdere uitleg voor nodig is.

Op de buffer rekening heb ik de afgelopen maand flink wat extra geld gezet. Zo haalde ik in totaal 220 van 2 andere spaarrekeningen, waarvan ik vond dat die wel even wat minder konden/ leeg konden zijn. Dit zette ik er al bij op mijn buffer rekening. Hierdoor steeg mijn bedrag al enorm!
Daarnaast zette ik er in totaal nog 134,34 euro bij van mijn salaris incl. wat kleine bedragen die ik afrondde naar boven. En zo kwam ik uit op een eindstand van op dit moment 521,90 euro. Dat begint tenminste al ergens op te lijken! Dus daar ben ik al heel erg blij mee. 1500 euro vind ik een mooi bedrag om mee te beginnen op deze spaarrekening. En daarna stel ik weer een nieuw doel.

Mijn hoofd spaardoel is nog steeds verhuizen. Dus hier zet ik nu alle grote bedragen naartoe. Vorige maand was mijn eindstand slechts 515 euro. Maar deze maand kwam daar weer lekker veel geld bij! Zo zette ik van mijn salaris 322,50 euro weg. Dit is wel inclusief uitbetalingen van spaarsites zoals Euroclix.
Ook ging er alvast 50 euro verjaardaggeld naartoe die ik op de dag zelf op mijn rekening gestort kreeg. Dat zit ook al bij het bedrag in wat ik opnoemde. In totaal kwam ik op een bedrag van 837,50 euro. Weer een hele mooie sprong vooruit! Op naar de eerste 1000 euro! Daar ga ik komende maand dik overheen, want kleine hint; mijn verjaardaggeld is er ook allemaal heen gegaan. Maar dat lezen jullie volgende maand!

Stiekem kwam daar tijdens mijn vakantie nog een derde spaardoel bij. Ik had het daar weer zo ontzettend leuk met mijn vriendinnen waarmee ik nu een nóg hechtere band gekregen heb. Dat ze al vroegen of ik volgend jaar weer kom. Nu wil ik heel graag verhuizen, dus volgend jaar gaat gewoon écht niet. Maar mijn doel is nu 2020 of 2021. Waarbij ik met sparen uit ga van 2020. Ik hield in totaal 25 euro over van het geld wat ik voor mijn fotoboek gereserveerd had. Dus dat stortte ik meteen weer naar de vakantie spaarrekening. En van mijn geld wat ik meegenomen had hield ik ook nog eens 150 euro over. Dus ook dat geld stortte ik naar mijn vakantie spaarrekening. Hierdoor staat daar nu alweer een mooi bedrag op van 175 euro.

Hoe gaat het met jullie spaardoelen? Hebben jullie je doel voor afgelopen maand gehaald, of niet?

 

 

One thought on “Spaarplan, hoe gaat het nu? Okt 2018”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *